Rochii de mireasă din seriale

Nunțile din serialele de televiziune sunt rar duse la capăt fără obstacole. Uneori, mirele nu apare la altar. Alteori, este otrăvit la petrecere. În unele ocazii, mireasa fuge de la altar. În orice caz, rochiile și costumele de la aceste nunți sunt de ținut minte atunci când le alegi pe ale tale pentru ceremonia ta. Iată câteva dintre cele mai frumoase rochii de mireasă din seriale.

Rochii de mireasă din seriale

rochii de mireasă din seriale

Sursă: The CW

  1. Regina Mary Stuart

Serial: Reign

Regina Mary Stuart și Kate Middleton se pot lupta liniștite pentru titlul de “cea mai frumoasă rochie de mireasă regală din istorie“. Regina din Reign a arătat perfect la nunta ei cu Prințul Francis.

rochii de mireasă din seriale

Sursă: FOX

  1. Temperance “Bones” Brennan

Serial: Bones

Booth și Bones s-au căsătorit în sfârșit în sezonul 9 și au avut parte de o ceremonie frumoasă la care au asistat toți apropiații lor. Deși petrecerea nu a mers conform planului, jurămintele lor au fost emoționante, iar rochia miresei a fost superbă.

rochii de mireasă din seriale

Sursă: ABC

  1. Kate Beckett

Serial: Castle

Din păcate, această rochie de mireasă superbă nu a apucat să vadă interiorul capelei, însă a rămas în gândurile noastre.

rochii de mireasă din seriale

Sursă: CW

rochii de mireasă din seriale

Sursă: CW

  1. Blair Waldorf

Serial: Gossip Girl

Blair nu a dus la capăt nunta regală la care visase, dar s-a căsătorit în cele din urmă cu dragostea vieții ei, Chuck Bass, după o relație plină de suișuri și de coborâșuri, de momente romantice și de scandaluri, de vacanțe superbe împreună și de dispariții inexplicabile. Având în vedere că stilul vestimentar reprezintă o parte importantă a acestui serial, nu este de mirare că ambele rochii de mireasă ale lui Queen B par desprinse din paginile unei reviste.

rochii de mireasă din seriale

Sursă: ABC

  1. Emily Thorne

Serial: Revenge

Emily se îmbracă întotdeauna pentru a impresiona și bineînțeles că nunta ei nu a făcut opinie separată. Ea și Daniel erau superbi împreună. Păcat că relația lor nu era bazată numai pe iubire și pe respect reciproc.

rochii de mireasă din seriale

Sursă: HBO

  1. Charlotte York

Serial: Sex and the City

Charlotte avusese deja nunta perfectă împreună cu Trey, însă căsnicia lor nu a funcționat. Așa că atunci când, pe parcursul celei de-a doua nunți, ceremonia nu a mers conform planului, Carrie a liniștit-o și a sfătuit-o să-l ia ca pe un semn pozitiv. A avut dreptate, pentru că Charlotte și Harry au trăit fericiți până la adânci bătrâneți și au crescut împreună o familie frumoasă. Cât despre rochia vintage purtată de Charlotte la cea de-a doua nuntă a ei, e de ținut minte și de luat în considerare drept o sursă de inspirație valoroasă pentru rochia ta de mireasă.

rochii de mireasă din seriale

Sursă: NBC

7. Rachel Green

Serial: Friends

Această rochie de mireasă a dat startul celui mai de succes serial de televiziune din toate timpurile. Atunci când Rachel decide că nu se poate căsători cu Barry, fuge pe fereastra băii de la propria nuntă și merge să o caute pe Monica. Cele două devin colege de apartament, iar restul e istorie.

rochii de mireasă din seriale

Sursă: CW

  1. Serena van der Woodsen

Serial: Gossip Girl

Da, Gossip Girl pentru a doua oară în acest top. Pentru că ce mod mai frumos există de a termina un serial decât cu o nuntă? Mai ales când mireasa arată așa. Serena s-a căsătorit și ea cu dragostea vieții ei, Dan, în această rochie superbă albă cu auriu, care este visul nostru, al tuturor.

rochii de mireasă din seriale

  1. Lagertha

Serial: Vikings

În Vikings, Lagertha s-a căsătorit pentru a treia oară cu Kalf, contele care preluase puterea în regatul ei în timp ce ea se afla pe câmpul de luptă. Lagertha a spus Da după ce, în prealabil, l-a avertizat că într-o zi îl va ucide pentru că i-a furat tronul. Trebuie să mai menționez faptul că nunta nu a fost dusă la bun sfârșit?

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

2 Comentarii

Leave a Comment