Rochii de mireasă din filme III

Fiecare mireasă vrea să se simtă ca o vedetă de cinema în ziua nunţii – aşa că de ce să nu aruncăm o privire la cele mai frumoase scene de nuntă din istoria cinematografului pentru inspiraţie? La urma urmei, unele dintre cele mai memorabile secvenţe din comediile noastre romantice preferate sunt acelea când protagoniştii îşi leagă destinele în cadrul unor ceremonii romantice, neaşteptate sau extravagante. Bun venit la Rochii de mireasă din filme III.

Rochii de mireasă din filme III

Rochii de mireasă din filme III

1. And God Created Woman (1956)

Cât de drăguţă este această rochie de mireasă până peste genunchi purtată de Juliette Hardy (Brigitte Bardot) în filmul franţuzesc din 1956? Pierre Balmain a creat rochia cu guler înalt cu mâneci trei sferturi şi o centură groasă în talie, accesorizată cu mănuşi scurte din voal, cu un buchet elegant decorat cu bucăţi din acelaşi material şi cu o coroniţă de flori cu voal.

Rochii de mireasă din filme III

2. And God Created Woman (1956)

Da, din nou, şi da, tot Brigitte Bardot! După ce a scăpat de rochia conservatoare de mai sus, starleta ne-a fermecat complet într-o rochie sexy care a lăsat multă piele la vedere. În film, ţinuta era de fapt lenjeria purtată de mireasă sub rochia propriu-zisă, însă în aceste zile moderne, putem încadra piesa vestimentară în categoria rochiilor de mireasă. Aşadar, dacă doreşti un look feminin şi senzual, aceasta este piesa din care să te inspiri!

Rochii de mireasă din filme III

3. High Society (1956)

Cauţi să te inspiri din ceva pentru o rochie de mireasă cu motive florale? Iată rochia pe care Grace Kelly a purtat-o în rolul lui Tracy Samantha Lord, pentru a se căsători cu personajul lui Bing Crosby, C.K. Dexter Haven, în remake-ul din 1956 al filmului The Philadelphia Story. Şi acea pălărie cu boruri largi! Atât de romantică şi atât de faimoasă! Designer-ul din spatele look-ul delicat de mireasă al lui Grace Kelly a fost nimeni alta decât Helen Rose.

Rochii de mireasă din filme III

4. Funny Face (1957)

În acest film din 1957, în rolul lui Jo Stockton, Audrey Hepburn a purtat o rochie de mireasă Givenchy. Până la gleznă şi foarte chic, rochia a devenit una dintre cele mai celebre de la Hollywood.

Rochii de mireasă din filme III

5. Houseboat (1958)

După ce s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la The Pride and the Passion, Sophia Loren şi Cary Grant au continuat să joace împreună, iar următorul lor film a fost Houseboat, din 1958. Şi chiar dacă cei doi nu au ajuns să se căsătorească (Loren s-a măritat, în cele din urmă, cu Carlo Ponti), personajele lor din Houseboat s-au căsătorit. Cinzia Zaccardi (Loren) a purtat, pe drumul spre altar, o rochie creată de Edith Head. Cu gulerul înalt din dantelă, corsetul strâns şi fusta voluminoasă, rochia a fost în stilul celei purtate de Grace Kelly atunci când a devenit Prinţesă de Monaco. Piesa vestimentară a fost vândută la o licitaţie în 2015, pentru 12.500 de dolari.

Rochii de mireasă din filme III

6. The Black Orchid (1958)

Cu fusta şi cu mânecile voluminoase, rochia de mireasă pe care Edith Head a creat-o pentru Sophia Loren, pentru rolul Rose Bianco, este complet angelică. Look-ul este unul de neuitat, mulţumită florilor din păr şi buchetului elegant de mireasă.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment