Rochii de mireasa de la brandul Natalia Vasiliev

Ca si mireasa vei fi constant in centrul atentiei, iar rochia ta trebuie sa fie impresionanta si cat mai potrivita stilului tau. Indiferent ca optezi pentru o rochie simpla sau una mai pompoasa, Casa de moda Natalia Vasiliev vine in ajutorul tau cu modele potrivite fiecarui stil. Garantam ca intr-o rochie semnata Natalia Vasiliev vei pasi intr-o lume aparte, cu un strop de extravaganta si te vei simti ca o regina in ziua celui mai important eveniment din viata ta.

Natalia Vasiliev este producatoare de rochii de mireasa din anul 2006. Aceasta si-a pornit afacerea intr-un apartament, iar in prezent detine sase magazine in cele mai mari orase din tara. Puteti gasi magazinele in urmatoarele orase: Bucuresti, Cluj, Craiova, Galati si Timisoara.

Intr-un interviu in cadrul conferinţei ZF „România 100 de ani de business, aceasta declara: „Este foarte important să ai o echipă bună, să găseşti oameni cu care să fii pe aceeaşi lungime de undă. Eu aleg oamenii intuitiv, după cum simt. Am persoane care sunt de 10-15 ani în companie. În general, nu este un rulaj mare de personal în companie, suntem ca o familie. Am avut un vis din copilărie şi am reuşit să transform acest vis în realitate datorită partenerilor mei“.

Rochii de mireasa de la brandul Natalia Vasiliev

Natalia Vasiliev. Sursa: Cancan

Intr-un alt interviu, in ceea ce privesc criteriile de care ar trebui sa tina cont o mireasa atunci cand isi alege rochia, aceasta a declarat: “Acel moment unic din viata trebuie sa fie perfect pentru cei doi. Mirii viseaza ca toate componentele acelei zile magice sa ii conduca catre o stare de fericire perpetua. De aceea fiecare dintre ei va dori ca totul sa fie facut si sa arate perfect, prin ochii lor. Rochia perfecta pentru mireasa este cea la care a visat. Insa pe langa acest aspect trebuie sa tinem cont de silueta miresei, culoarea tenului, personalitatea acesteia, dar si de tematica nuntii”.

Rochii de mireasa de la brandul Natalia Vasiliev

In continuare va voi prezenta colectia anului 2020 numita Fairytales ce detine 7 modele de rochii de mireasa. Aceasta colectie inspira un aer plin de elegant cu detalii sofisticate: dantela, aplicatii, margele si strasuri ce vor transforma rochia ta intr-o mica bijuterie pretioasa. O rochie din colectia Fairytales te va conduce in lumea basmelor, lume in care tu vei fi personajul principal.

Rochii de mireasa de la brandul Natalia Vasiliev

Colectie Natalia Vasiliev

Rochii de mireasa de la brandul Natalia Vasiliev

Colectie Natalia Vasiliev

Rochii de mireasa de la brandul Natalia Vasiliev

Colectie Natalia Vasiliev

Sper ca acest articol despre rochii de mireasa realizate de creatoarea de moda Natalia ite-a inspirat, iar tu vei purta in ziua nuntii una din rochiile spectaculoase din colectia Fairytales. Daca iti doresti mai multe detalii sau vrei sa vizualizezi si alte modele de rochii din alte colectii mai vechi, te invit pe site-ul www.nataliavasiliev.ro

In continuare te invit sa citesti si acest articol despre Designeri romani pentru rochii de mireasa.

Despre autor

A Anca

1 Comentariu

Leave a Comment