Rochii de mireasă celebre I

Celebrităţile reprezintă surse de inspiraţie pentru întreaga lume în multe privinţe, dar mai ales în ceea ce ţine de stil şi frumuseţe. Cu toţii ne-am inspirat din ţinutele sau din make-up-ul purtat de vedetele noastre preferate, aşa că de ce ar fi ceva diferit atunci când ne plănuim nunta? Am ales mai jos câteva dintre cele mai frumoase rochii de mireasă celebre din care merită să te inspiri pentru ziua cea mare.

Rochii de mireasă celebre

Rochii de mireasă celebre

Peste 2 miliarde de oameni au urmărit, pe data de 29 aprilie 2011, nunta regală dintre Prinţul William şi Kate Middleton, iar mireasa nu a dezamăgit. Pe drumul spre altar, Ducesa de Cambridge a purtat o rochie de mireasă creată de Sarah Burton, de la Alexander McQueen, şi se pare că a lucrat împreună cu designer-ul la această piesă vestimentară. Rochia brodată cu o combinaţie de dantelă englezească şi dantelă franţuzească Chantilly a fost asortată cu o pereche de pantofi Alexander McQueen.

Rochii de mireasă celebre

Nicky Hilton, una dintre moştenitoarele lanţului de hoteluri Hilton, s-a căsătorit cu bancherul James Rothschild (nu este o coincidenţă, ci chiar face parte din celebra familie Rothschild) la Kensington Palace din Londra, pe data de 10 iulie 2015. Nicky a purtat o rochie de mireasă Haute Couture Valentino, în valoare de 77.000 de dolari, cu un guler înalt, mâneci lungi şi o trenă de 3 metri.

Rochii de mireasă celebre

În anul 1950, Elizabeth Taylor a făcut primul ei drum către altar. Din opt! S-a căsătorit cu Conrad Nicky Hilton, şi el moştenitor al lanţului de hoteluri Hilton. A purtat o superbă rochie de mătase cu corset, care a fost un cadou pentru ea de la studioul MGM.

Rochii de mireasă celebre

Gwen Stefani s-a căsătorit cu rocker-ul Gavin Rossdale în 2002 şi a purtat una dintre cele mai frumoase rochii de mireasă din istorie pentru ceremonie. Creaţia, semnată Dior, este din tafta, roz în partea de jos şi cu un superb voal brodat cu flori – combinaţia perfectă între feminitate şi punk, exact ca artista care a purtat-o.

Rochii de mireasă celebre

Atât Portia de Rossi, cât şi Ellen Degeneres au ales să poarte creaţii semnate Zac Possen la nunta lor din 2008: de Rossi a ales o rochie dramatică cu spatele gol, cu o fustă roz pal din tul, inspirată de tutuurile balerinelor, pe când Ellen a optat pentru un costum alb, alcătuit din pantaloni albi, cămaşă albă şi vestă.

Rochii de mireasă celebre

Viitoarea primă doamnă, Jacqueline Bouvier, devenită prin căsătorie Jackie Kennedy, un fashion icon al perioadei, a purtat, la nunta ei cu preşedintele Statelor Unite ale Americii, din 1953, o rochie din mătase, de culoarea fildeşului, creată de designer-ul Ann Lowe. Cu o răscroială deschisă, care i-a lăsat umerii la vedere, şi o fustă voluminoasă împodobită, rochia i-a accentuat talia subţire. Look-ul romantic a fost completat cu un voal lung din dantelă, primit moştenire de la bunica ei.

Rochii de mireasă celebre

Lady Diana Spencer, devenită Prinţesa Diana, nu a purtat chiar cea mai discretă rochie la nunta ei cu Prinţul Charles, din 1981. Rochia ei avea umeri bufanţi, iar fusta voluminoasă era o combinaţie de mătase cu tafta, decorată cu dantelă, broderii, paiete şi aproximativ 10.000 de perle.

Iată aici și episodul V al seriei Rochii de mireasă celebre.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

2 Comentarii

Leave a Comment