Rochii de mireasă celebre II

Pentru că ne inspirăm cu toţii de la starurile de la Hollywood şi pentru că ne place să ne imaginăm în lumina reflectoarelor, am început o serie care se numeşte Rochii de mireasă celebre. Vă prezint, în această serie, câteva dintre cele mai frumoase rochii de mireasă de la nunţile faimoase din istorie, pentru a vă inspira din ele pentru ziua cea mare. Aşadar, bun venit la Rochii de mireasă celebre II.

teilor.ro

Rochii de mireasă celebre II

rochii de mireasă celebre II

Pentru public, acest cuplu părea cuplul perfect: diva marelui ecran şi starul baseball-ului american. Deşi mariajul lui Marilyn Monroe cu Joe DiMaggio a durat mai puţin de un an, ţinuta miresei este o piesă nemuritoare, care poate fi purtată în orice decadă. Marilyn a purtat un costum din lână neagră, cu un guler alb de blană la ceremonia care a avut loc în anul 1954, în San Francisco.

rochii de mireasă celebre II

Fiica lui Donald Trump, Ivanka Trump, s-a inspirat şi ea din rochia de mireasă a lui Grace Kelly, pe care aceasta a purtat-o când a devenit Prinţesă de Monaco. Ivanka s-a convertit la iudaism pentru a se căsători cu Jared Kushner în 2009, aşa că a ales un stil mai conservator pentru rochia ei, iar Vera Wang a fost mai mult decât fericită să o ajute în acest sens. „Am primit şansa să creez o rochie nu exagerat de sexy şi m-am bucurat de provocare”, a spus designer-ul.

rochii de mireasă celebre II

La vârsta de 21 de ani, Mia Farrow personifica tipul ştrengăriţei: trăsături delicate şi păr scurt, tuns băieţeşte. La nunta ei cu Frank Sinatra, din 1966, a purtat un costum format dintr-o fustă delicată până la genunchi şi o jachetă scurtă şi pătrăţoasă – o combinaţie perfectă de chic şi dulce.

teilor.ro

rochii de mireasă celebre II

În anul 1954, Audrey Hepburn a jucat pe Broadway un spirit al apei în Ondine, alături de Mel Ferrer, cu care s-a şi căsătorit. Pentru ceremonie, Audrey a ales o rochie Balmain cu o fustă până peste genunchi şi mâneci lungi şi bufante din şifon, precum şi o pereche de mănuşi lungi albe. O cunună de flori a completat imaginea feerică a zânei apei.

rochii de mireasă celebre II

În anul 1971, Bianca Porez Morena de Macias a devenit Bianca Jagger, în nebunul Saint Tropez. Bianca s-a căsătorit cu muzicianul Mick Jagger şi a ales pentru ceremonie un costum format dintr-o fustă albă până la glezne şi o superbă jachetă de tip smoching de la Yves Saint Laurent, care îi lăsa la vedere decolteul generos. A accesorizat costumul cu o pereche de sandale albe cu toc jos şi cu o pălărie albă cu boruri largi şi cu voal.

rochii de mireasă celebre II

Frumoasa Jada Pinkett s-a căsătorit cu Will Smith pe data de 31 decembrie 1997. A purtat o rochie unicat, o combinaţie de mătase şi imitaţie de catifea, cu mâneci lungi şi guler înalt, creaţie a lui Badgley Mischka.

rochii de mireasă celebre II

Megan Fox şi Brian Austin Green s-au retras pe o plajă din Hawaii pentru nunta lor din 2010. Superba mireasă a purtat o rochie din mătase şi şifon Armani Prive, fără bretele, un voal voluminos şi un buchet elegant de flori albe şi a păşit spre altar desculţă pe nisipul hawaiian.

teilor.ro

Iată aici primul episod al seriei Rochii de mireasă celebre.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment