Rochii de inspirație Disney

Dacă ai vrut întotdeauna să arăți ca o prințesă Disney, nu există un moment mai potrivit decât ziua nunții tale. Există o grămadă de rochii de inspirație Disney care pot fi cireașa de pe tort la nunta ta de basm. Lista de astăzi îți oferă câteva idei utile pe care le poți încorpora în design-ul perfect pentru rochia ta de vis. De la prințesele clasice, precum Frumoasa din Pădurea Adormită sau Belle, și până la regalitatea modernă, formată din conducătoare precum Elsa sau Merida, există rochii pentru toate gusturile. Nu lipsesc decât cele câteva elemente cu care să îți accesorizezi rochia, precum niște pantofi delicați sau o coroniță pentru un look cu adevărat regal.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Fie că ești în căutarea inspirației pentru ziua ta specială, îți place să visezi la rochia ta de mireasă ideală sau ești pur și simplu încă un copil la suflet și încă iubești prințesele copilăriei, am ales pentru tine câteva dintre cele mai frumoase rochii de inspirație Disney.

Rochii de inspirație Disney

rochii de inspirație Disney

Sursă: The Knot

  1. Belle

Film: Frumoasa și Bestia

Belle este frumoasa curajoasă și inteligentă care a reușit să topească inima înghețată a Bestiei și care a rupt blestemul aruncat asupra lui, prin iubire. Este cea mai romantică poveste Disney, așa că înțeleg perfect dacă îți dorești să te inspiri din ea pentru nunta ta de vis. Ia-ți inspirația din celebra rochie galbenă a lui Belle și alege o rochie cu corset strâmt și cu o fustă voluminoasă, în mai multe straturi, care te va face să arăți ca o prințesă. Păstrează detaliile galbene sau aurii aruncate pe tot materialul, prinde-ți numai jumătate din păr și accesorizează look-ul cu o coroniță delicată, pentru un look cu adevărat regal.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
rochii de inspirație Disney

Sursă: The Knot

  1. Elsa

Film: Regatul de gheață

Regatul de gheață, cunoscut mai bine drept Frozen, este cel mai de succes film Disney din ultimii ani, iar o rochie inspirată din cea a Elsei, prințesa Regatului de gheață, nu putea să lipsească de pe această listă. Alege o rochie dreaptă, într-o nuanță de albastru deschis, cu trenă și cu detalii argintii, pentru un look glacial. Iar împletitura specifică Elsei este o coafură de încercat în ziua nunții!

  1. Mulan

Film: Mulan

Dacă ești o mireasă încrezătoare și războinică, așa cum e Mulan, este potrivit să te inspiri din costumul tradițional chinezesc pentru nunta ta. Asta înseamnă o rochie tip sirenă, care îți scoate formele în evidență, și poate chiar și o coafură specifică, precum un coc voluminos cu câteva șuvițe care să îți încadreze fața. Detaliile din dantelă sunt foarte potrivite pentru acest look și dacă ești destul de curajoasă, poți să te arunci la un ruj roșu și îndrăzneț.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
rochii de inspirație Disney

Sursă: Milled

  1. Ariel

Film: Mica sirenă

Și iată încă o rochie tip… sirenă, evident! Inspiră-te din look-ul lui Ariel cu această rochie sexy de mireasă cu umerii goi, cu o parte de jos voluminoasă, tribut valurilor mării. Lasă-ți părul desprins în niște bucle lejere și asigură-te că folosești multe accesorii, în special accesorii pentru păr.

rochii de inspirație Disney

Sursă: Pinterest

rochii de inspirație Disney

Sursă: Still White

  1. Aurora

Film: Frumoasa din Pădurea Adormită

Zânele din Frumoasa din Pădurea Adormită nu se puteau decide dacă să facă rochia Aurorei roz sau albastră. Tu nu trebuie să ai această dilemă, pentru că poți combina aceste nuanțe subtile în design-ul rochiei tale de mireasă! Asigură-te doar că fusta este voluminoasă și, fie că alegi să îți împletești părul într-o coafură delicată sau preferi să îl lași desprins, adaugă o coroniță de prințesă.

rochii de inspirație Disney

Sursă: Pinterest

  1. Merida

Film: Neînfricată

Dacă ești o mireasă neconvențională, care nu vrea o rochie clasică de prințesă pentru nunta ei, Merida este sursa de inspirație potrivită pentru tine! Curajoasa prințesă care trage cu arcul te-ar îndemna la o rochie simplă, hippie, la un buchet mare din flori naturale și la alegerea unei coafuri simple, cu părul desprins și sălbatic. Acest look este perfect dacă ceremonia ta are loc pe plajă sau în pădure.

În continuare, iată câteva rochii de inspirație Disney create de Paolo Sebastian.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Adauga un comentariu

Leave a Comment