Rochia potrivită pentru corpul tău

Fie că ai un corp în formă de pară sau ești slăbuță și vrei să pară că ai forme voluptoase, în acest articol vei găsi cu siguranță rochia potrivită pentru corpul tău, conform Reader’s Digest, care te va face să te simți ca o regină în ziua cea mare.

Rochia potrivită pentru corpul tău

  1. Răscroiala în formă de inimă scoate în evidență un gât elegant.

Atunci când îți alegi rochia de mireasă, nu trebuie să ai în vedere doar forma corpului tău. Dacă ai clavicule elegante sau un gât lung, acestea sunt zonele pe care ar trebui să le scoți în evidență pentru a-ți arăta feminitatea în ziua nunții. O răscroială în formă de inimă este foarte delicată și feminină, iar decolteul este astfel unul punctat, dar într-un mod decent.

Rochia potrivită pentru corpul tău

Sursă: morilee.com

  1. Bretelele late se potrivesc femeilor cu bustul mare.

Dacă ai un bust generos, este posibil să te sperie gândul că nu vei găsi o rochie potrivită pentru corpul tău. Ei bine, nu te stresa! Bretelele late sunt o variantă cu care mergi la sigur. Acestea sunt o alegere bună și din punct de vedere estetic, dar și dacă vrei să dansezi fără griji toată noaptea. Ce se întâmplă totuși dacă te îndrăgostești de o rochie fără bretele sau cu bretele subțiri? Nu dispera nici în cazul ăsta! Este ușor și ieftin să vorbești cu un croitor care să îți adauge niște bretele late în ton cu restul rochiei.

Rochia potrivită pentru corpul tău

Sursă: davidsbridal.com

  1. Rochiile fără bretele sunt perfecte pentru brațele tonifiate.

Dacă ești sportivă, meriți să îți arăți brațele tonifiate și în ziua nunții! Mai ales dacă decizi să te și bronzezi puțin, o rochie albă fără bretele este alegerea perfectă pentru tine.

Rochia potrivită pentru corpul tău

Sursă: davidsbridal.com

  1. Mânecile lungi pot ascunde brațele groase.

Dacă nu ești neapărat o fire sportivă, nu trebuie să te panichezi și să te lași pradă dietelor nebunești ca să arăți ca modelele din reviste în ziua cea mare. Rochiile de mireasă cu mâneci lungi sunt foarte frumoase și foarte elegante și te vor salva dacă vrei să îți ascunzi brațele. Chiar dacă mânecile sunt făcute numai din dantelă sau voal, ajută la mascarea imperfecțiunilor – fie ele legate de greutatea în plus sau de vergeturi.

  1. Rochiile cu corset creează senzația că ai forme voluptoase.

Ce mireasă nu își dorește să creeze senzația unei siluete tip clepsidră în ziua nunții? Dacă ești slăbuță și vrei să pară că ai forme mai voluptoase, alege o rochie cu corset – cele de inspirație victoriană sunt cele mai potrivite! Astăzi, sunt făcute astfel încât să fie mai confortabile decât arată (da, vei putea să respiri în ele!) și îți subțiază talia.

Rochia potrivită pentru corpul tău

Sursă: davidsbridal.com

  1. Rochiile de bal sunt potrivite pentru siluetele de tip pară.

Dacă șoldurile tale sunt mai late decât zona bustului, nu te chinui să cauți design-uri complicate de rochii de mireasă, ci optează pentru o superbă rochie de bal care te va face să arăți ca o prințesă. Nu numai că vei avea un aer regal atunci când vei păși spre altar și vei dansa valsul mirilor, dar nici nu va trebui să-ți faci griji că partea inferioară a corpului tău va părea prea mare.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

2 Comentarii

Leave a Comment