Rochia de mireasă tip sirenă

Rochia de mireasă tip sirenă este tot mai apreciată pentru că denotă o eleganță și feminitate debordantă, în același timp fiind foarte senzuală și chiar sexy, dacă este pe corpul unei mirese potrivite pentru acest tip de rochie de mireasă.

Rochia de mireasă tip sirenă. Avantaje și dezavantaje

Rochia de mireasă tip sirenă este foarte feminină și elegantă, cu condiția să fie aleasă cu grijă. Pentru a alege acest tip de rochie trebuie să ți cont de anumite aspecte și în plus, trebuie să știi care sunt avantajele și dezavantajele la rochia de mireasă tip sirenă, astfel încât să faci o alegere pentru nunta ta pe care să nu o regreți.

Rochia de mireasă tip sirenă

Rochia de mireasă tip sirenă IancuCristi.ro

Avantaje:

1.Inspiră eleganță și feminitate.

Rochia de mireasă tip sirenă, prin croiul ei, inspiră feminitate și eleganță, exact așa cum rochia tip prințesă te duce cu gândul la poveste. Fie că ai și o trenă sau nu, într-o astfel de rochie te vei simți provocatoare și elegantă, în aceași măsură. În noaptea cea mare vei fi în centrul atenției și te vei simți o mică sirenă ce debordează de feminitate, cu un trup armonios, care este admirat și invidiat de toată lumea.

2.Scoate în evidență talia și șoldurile.

Dacă ai picioarele lungi, o talie și șolduri de invidiat, trebuie neapărat măcar să probezi rochia de mireasă tip sirenă. Cu siguranță îți va plăcea ce vei vedea și vei opta pentru acest model de rochie, astfel încât să arăți de milioane și să atragi toate privirile pline de admirație.

v

Rochia de mireasă tip sirenă lucesposa.ro

3.Nu este voluminoasă.

Faptul că rochia de mireasă tip sirenă nu este voluminoasă este un avantaj, așa cum este și la rochia de mireasă tip grecesc, pentru că poate fi mult mai ușoară și, prin urmare, te vei simți bine și vei petrece din plin la nunta ta.

Dezavantaje:

1.Nu ai libertate de mișcare.

Rochia de mireasă tip sirenă este mulată până la genunchi, iar asta înseamnă că îți va fi un pic mai dificil să faci pașii în mod normal. Va trebui să faci pași mici pentru a nu avea parte de incidente.

2.Necesită mare atenție la postură.

Din cauza faptului că acest model de rochie este mulat pe corp, mireasa trebuie să fie mereu atentă la poziția corpului. Tu, în cazul în care alegi rochia de mireasă tip sirenă, trebuie să stai dreaptă și să ai grijă ce mănânci și bei pentru a nu te îmbalona.

Rochia de mireasă tip sirenă click.ro

3.Arată micile imprefecțiuni ale corpului.

În cazul în care talia și soldurile tale nu sunt tocmai cu ceea ce te mândrești, rochia de mireasă tip sirenă nu este ceea ce cauți. Acest tip de rochie scoate în evidență acește mici imprefecțiuni pe care tu vrei să le ascunzi, motiv pentru care poți opta pentru rochia de tip prințesă sau rochia de mireasă stil grecesc.

Rochia de mireasă tip sirenă anavangardebrides

Rochia de mireasă tip sirenă anavangardebrides.ro

Așadar, exact ca și celelalte tipuri de rochii de mireasă, și rochia de mireasă tip sirenă are atât avantaje și dezavantaje, iar acum să știi tot ce ce trebuie să știi despre acest tip de rochie de mireasă, îți va fi mai ușor să fi o alegere.

Pentru mai multe fotografii și modele de rochii de mireasă, puteți intra aici si aici.

Despre autor

M Olga

6 Comentarii

Leave a Comment