Rochia de mireasă tip prințesă

Rochia de mireasă tip prințesă este alegerea multor femei pentru că, în viziunea oricărei copile, acest model de rochie este cel perfect, motiv pentru care, miresele aleg acest tip de rochie, pentru a-și îndeplini visul din copilărie.

Rochia de mireasă tip prințesă

Rochia de mireasă tip prințesă este inspirată parcă dintr-un basm, dintr-o poveste cu prinți și prințese și inspiră romantism, atrăgând toate privirile, dar dincolo de asta, acest model de rochie limitează mult mișcările miresei pentru că este voluminoasă. Află în acest material care sunt avantajele și dezavantajele la rochia de mireasă tip prințesă.

Avantaje:

Află care sunt cele mai importante avantaje a rochiei de mireasă tip prințesă, pe lângă faptul că îți place ție.

1.Este visul tău din copilărie.

Rochia de mireasă tip prințesă este rochia la care ai visat de mică. Purtând această rochie, vei simți că îți îndeplinești un vis și te vei simți foarte împlinită știind că porți rochia visurilor tale, stând lângă bărbatul visurilor tale.

Rochia de mireasă tip prințesă salongeea.ro

Rochia de mireasă tip prințesă salongeea.ro

2.Este extrem de frumoasă și atrage toate privirile.

Acest model de rochie este foarte plăcută ochiului și atrage privirile. În momentul în care te va vedea alesul inimii tale și mai apoi, invitații, vei citi admirație în ochii lor. În noaptea marelui DA, vei fi cu adevărat atracția serii, atrăgând toate privirile ca un magnet.

3.Te simți cu adevărat o prințesă.

Într-o astfel de rochie, nu ai cum să te simți decât o prințesă adevărată, care și-a găsit prințul, alături de care are parte de noapte cea mai importantă, nunta. Unul dintre avantajele unei rochii de mireasă tip prințesă este tocmai că te simți o prințesă dintr-un basm.

Dezavantaje:

Vezi cele mai importante dezavantajele a unei rochii de mireasă de tip prințesă, astfel încât să pui în balanță avantajele și dezavantajele.

1.Limitează mișcările.

Cu o astfel de rochie, îți va fi mai greu să dansezi pentru că limitează mișcările. Dansul mirilor va fi îngreunat și el din cauza rochiei de mireasă căci ție îți va fi ceva mai dificil să dansezi, iar mirelui de asemenea, pentru că va îl va incomoda și pe el.

2.Este grea.

Baba suferă la frumusețe! La asta trebuie să te gândești atunci când alegi rochia de mireasă tip prințesă. Rochia de acest tip are multe straturi și este grea, iar tu vei simți asta pe propria piele atât la petrecere, cât și a doua zi.

3.Este incomodă.

Multe dintre rochiile de tip prințesă au nevoie de crinolină ca să arate bine, iar asta înseamnă un calvar pentru tine atunci când vei dori să stai jos. În plus, va fi incomod să mergi la toaletă cu volumul acestei rochii și vei avea nevoie de ajutor, atât pentru acest lucru, cât și pentru altele.

Rochia de mireasă tip prințesă elitemariaje

Rochia de mireasă tip prințesă elitemariaje

Acum, că știi care sunt avantajele și dezavantajele la rochia de mireasă tip prințesă, alegerea este a ta dacă dorești să îți achiziționezi o rochie de acest tip. În fond, cel mai important este să te simți tu bine în rochia ta de mireasă, să te simți frumoasă și mândră pentru că este unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta.

Despre rochia tip grecesc citiți aici, iar despre rochia tip sirenă, aici.

Pentru mai multe modele de rochii de mireasă tip prințesă, vă recomand www.vera-sposa.ro în aceași măsură în care recomand și www.olx.ro, pentru rochii mult mai accesibile la pret.

Despre autor

M Olga

5 Comentarii

Leave a Comment