Rochia de mireasă tip grecesc

Rochia de mireasă simplă are și ea un nume, ea este rochia de mireasă tip grecesc, sau rochia de mireasă stil A și este un model de rochie deosebit, având și el fanii săi, așa cum o au și celelalte tipuri de rochie de rochii de mireasă. În plus, acest model de rochie se pliază perfect pentru miresele însărcinate.

Rochia de mireasă tip grecesc. Avantaje și dezavantaje

Rochia de mireasă tip grecesc este o rochie aparte și are farmecul ei, fiind preferata multor mirese, grație avantajelor sale. Acest model este ales în mod special de graviduțe pentru că este perfectă pentru ele, este aleasă de miresele care aleg să aibă petrecerea în aer liber, dar și de miresele care, pur și simplu, adoră acest model de rochie de mireasă.

Avantaje:

Vezi care sunt cele mai importante avantaje a rochiei de mireasă tip grecesc.

1.Inspiră romantism.

Rochia de mireasă tip grecesc este forte romantică. Într-o rochie de acest tip, vei arăta și te vei simți ca o mică zeiță, o mică zână care debordează de feminitate și romantism. Vei fi o Cleopatra, alături de regele tău, alesul inimii tale.

Rochia de mireasă tip grecesc2 maria-belini.ro

Rochia de mireasă tip grecesc2 maria-belini.ro

2.Este foarte comodă.

Fără corset, fără multe volănașe și fără crinolină, rochia de mireasă tip grecesc este foarte comodă și vaporoasă. În această rochie vei zburda întreaga noapte. Vei dansa foarte mult și te vei simți foarte comodă, fără greutatea unei rochii mari și vei fi fără limită în mișcare.

3.Se potrivesc oricărei femei.

Rochia de mireasă tip grecesc se potrivește oricărui tip de siluetă. De la siluetă de viespe, până la forme mai pline și chiar burtici de mămici, toate sunt perfecte pentru acest model de rochie de mireasă.

Rochia de mireasă tip grecesc mayafashion.ro

Rochia de mireasă tip grecesc mayafashion.ro

Dezavantaje:

Rochia de mireasă tip grecesc are și părțile ei mai puțin plăcute. Iată care sunt:

1.Poate părea o rochie banală.

Rochia de mireasă tip grecesc, în comparație cu alte tipuri de rochii, poate părea ceva mai simplă, motiv pentru care, o mireasă într-o astfel de rochie poate părea mai puțin spectaculoasă pentru unele gusturi.

2.Nu scoate în evidență silueta.

Unele modele de rochii de mireasă stil grecesc nu scot în evidență silueta miresei. În cazul în care dorești să îți pui în valoare formele, poți alege o rochie de tip sirenă, despre care poți citi aici, sau o rochie de tip prințesă, despre care poți citi aici.

Rochia de mireasă tip grecesc2 maria-belini.ro

Rochia de mireasă tip grecesc2 maria-belini.ro

3.Nu poți avea o coafură foarte elaborată.

Rochia de mireasă tip grecesc necesită o coafură cât mai lejeră. Împletiturile, buclele sau cocurile foarte lejere merg de minune, însă o coafură mai elaborată nu se potrivește acestui model de rochie de mireasă.

Din punctul meu de vedere, rochia de mireasă tip grecesc este cea care are cele mai importante avantaje, dacă le punem în balanță, comparativ cu rochia tip prințesă și rochia de mireasă tip sirenă, însă tocmai unicitatea mireselor dă farmecul. Prin urmare, alegerea este doar a ta, iar acum că știi totul despre avantajele și dezavantajele celor  trei tipuri de rochii de mireasă, poți face alegerea mult mai ușor. În plus, puteți accesa acest site pentru mai multe modele, dar de asemenea, puteti accesa și www.mayafashion.ro pentru rochii de mireasa tip grecesc.

Despre autor

M Olga

3 Comentarii

Leave a Comment