Rochia de mireasa. O cumperi sau o inchiriezi? Cum o alegi?

Rochia de mireasa este foarte importanta pentru orice femeie. Cu siguranta la un moment dat ti-ai imaginat cum vei arata purtand-o, in timp ce mergi spre altar. Insa cand vine vorba despre luarea unei decizii in ceea ce priveste tinuta purtata in ziua respectiva, ar putea destul de dificil sa iei o decizie. Cumperi sau inchiriezi rochia de mireasa? Cum o alegi? Afla raspunsurile din randurile de mai jos.

Rochia de mireasa. O cumperi sau o inchiriezi? Cum o alegi?

Cand alegi rochia de mireasa trebuie sa tii cont inainte de toate de ceea ce iti doresti tu. Nu te lasa influentata de opinia bunicii, a mamei, a prieteni tale, a vecinei, a pisicii. Da, fiecare persoana va avea ceva de spus, fiecare va considera ca un anumit model te avantajeaza ami mult decat altul. Si da, este bine sa tii cont si de sfaturile celor din jur, insa in momentul in care alegi rochia, trebuie sa simti ca aceea este perfecta pentru tine si nu alta.

Rochia de mireasa. O cumperi sau o inchiriezi? Cum o alegi?

Bridestory

De asemenea, trebuie sa stii ca nu este suficient sa probezi o singura data tinuta pe care o vei purta in ziua aceea magica. Si inainte de nunta trebuie sa o probezi si, la nevoie, sa i se faca mici modificari. Asta pentru ca in ziua cea mare rochia trebuie sa stea pe tine ca si cum ar fi fost facuta special pentru corpul tau.

Nu trebuie sa te gandesti cu groaza la faptul ca va fi nevoie sa probezi mai multe rochii. Facand asta, te asiguri ca vei face o alegere buna la final. De asemenea, cand mergi in magazin, asculta si sfaturile celor de acolo. Se intampla ca uneori femeile sa probeze rochii la care nici nu s-ar fi gandit in mod obisnuit si sa constate ca le vin tare bine.

Vrei sa cumperi rochia sau o vei inchiria? Asta depinde de bugetul pe care il ai, dar si de ceea ce iti doresti sa faci cu rochia dupa nunta. Unele femei prefera sa o cumpere si ulterior sa o pastreze, fiind o amintire furmoasa care le leaga de una din cele mai frumoase zile din viata lor. Pe de alta parte, exista femei care prefera sa inchirieze tinuta. Insa si in acest caz trebuie sa stii anumite lucruri. Spre exemplu, este bine sa o probezi inainte, pentru a te asigura ca iti vine bine. De asemenea, este bine ca la probe sa nu porti machiaj. Motivul este cat se poate de simplu. Rochai se poate pata si nu este deloc comod pentru cei care inchiriaza tiunutele sa le duca mereu la curatat. Trebuie sa stii ca vei fi nevoita sa scoti din buzunar o suma destul de mare chiar si atunci cand inchiriezi rochia. Asa ca este indicat sa alegi ceva de claitate, de preferat un brand in care sa ai incredere. Un alt lucru ce trebuie mentionat este acela ca atunci cand vei rezerva rochia va trebui sa platesti si un avans si o suma pentru cazul in care se intampla ceva cu rochia si nu mai poate fi adusa la starea de dinaintea evenimentului tau. Daca rochia va fi deteriorata, atunci nu iti vei mai primi banii inapoi.

Rochia de mireasa. O cumperi sau o inchiriezi? Cum o alegi?

Mary Me Bridal

Atunci cand alegi rochia de mireasa, trebuie sa stii ca aceasta te va reprezenta, va vorbi despre stilul tau, despre personalitatea ta. In plus, trebuie sa iti puna in valoare trasaturile fizice si sa ascunda micile imperfectiuni.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai ales un videograf, iar clipurile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi pentru detalii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment