Rochia de mireasă la mâna a doua

Ca orice alt lucru, cumpărarea unei rochii de mireasă la mâna a doua vine cu avantajele și dezavantajele sale. Așadar, dacă vă gândiți să vă achiziționați rochia de mireasă la mâna a doua trebuie să luați în considerare următoarele de mai jos.

teilor.ro

Avantaje și dezavantaje în a cumpăra rochia de mireasă la mâna a doua

1. A mai fost purtată înainte
Avantaj: Rochiile de mireasă sunt făcute să fie purtate în cea mai fericită și importantă zi din viața ta. Așadar, este păcat să lași o rochie de mireasă așa de frumoasă atârnată pe un umeraș într-un colț întunecat al casei, mai ales dacă nici spațiul nu îți permite prea mult. Rochia de mireasă care te-a condus într-o poveste de basm poate face același lucru cu o altă femeie!
Dezavantaj: Rochia de mireasă la mâna a doua a mai fost purtată înainte, așa că dacă nu îți iei gândul de la faptul că altcineva a avut primul dans, primul sărut etc. în acea rochie, înseamnă că este posibil ca o rochie la mâna a doua să nu fie pentru tine.

Rochia de mireasă la mâna a doua

Pinterest

2. Prețul
Avantaj: Un lucru bun este că puteți găsi rochia de mireasă dorită la un preț destul de redus față de cel inițial. În timp ce pentru unii ținuta din ziua nunții reprezintă un lucru important indiferent de preț și aleg să cumpere direct din magazin, în ochii altora alte aspecte ale nunții sunt mai importante și aleg să aloce bani mai mult în alte părți decât în vestimentație (mai ales că vestimentația din ziua nunții nu va mai fi purtată niciodată).
Dezavantaj: Nu toate rochiile second hand sunt ieftine. De exemplu, unele mirese aleg să introducă în preț și costurile curățării și uscării rochiei și orice alte modificări făcute, ceea ce face ca o rochie la mâna a doua să ajungă să coste aproape cât una nouă.

Rochie de mireasă la mâna a doua

Rochia de mireasă cu detalii Pinterest

3. Rochie semnată de un mare designer
În cazul în care îți dorești să ai o rochie de mireasă semnată de un mare designer, dar nu îți permiți… O rochie second hand poate fi o variantă! Așadar, în timp ce tu cumperi rochia la un preț convenabil, cea care a vândut-o își recapătă și ea o parte din banii cheltuiți. O situație fericită pentru ambele părți!
Dezavantaje: Nimeni nu garantează că dacă vei căuta să cumperi o rochie de mireasă la mâna a doua vei găsi ceea ce îți dorești, ci din contră. Rochia trebuie să fie stilul tău, deci nu încerca să te uiți doar la preț și să spui „fie ce-o fi”.

teilor.ro

Rochia de mireasă la mâna a doua

Pinterest

4. Stilul rochiei
Avantaj: Cumpărarea unei rochii de mireasă este una dintre părțile stresante ale unei nunți. Pe lângă faptul că aveți de luat o mulțime de decizii, magazinele cu rochii de mireasă îți dau posibilitatea de a alege dintre mai multe materiale (satin, dantelă, tull, mătase etc.) și stiluri. Achiziționarea unei rochii de mireasă la mâna a doua oferă viitoarei mirese posibilitatea de a decide singură dacă rochia este sau nu pentru ea.
Dezavantaj: Un dezavantaj este și dimensiunea rochiei, pentru că o rochie second hand este făcută special pentru o anumită mireasă, deci are anumite dimensiuni, iar să cauți o rochie care să ți se potrivească poate reprezenta o adevărată provocare. Astfel, chiar dacă îți găsești rochia de mireasă de vis, nu înseamnă că ți se va potrivi în totalitate. Așadar, o soluție ar fi să cumperi o rochie care este mai mare decât ceea ce ai tu nevoie și să o modifici, însă costurile se vor ridica și, din nou, poate ajunge la o sumă cu care ar fi putut cumpăra una nouă.

Rochia de mireasă la mâna a doua

Pinterest

Acestea au fost avantajele și dezavantajele notabile în ceea ce privește achiziționarea unei rochii de mireasă la mâna a doua. Atunci când vezi o rochie scrie și tu pe o foaie avantajele și dezavantajele, te vor ajuta mult în definitivarea deciziei! Rochia de mireasă la mâna a doua reprezintă o opțiune pentru tine?

În continuare te invit pe pagina StudioBlitz pentru vizionarea unor clipuri de nuntă pline de emoție.

Despre autor

Ana

Leave a Comment