Rochia de mireasa facuta din ambalaje de taco

Diane Nguyen iubeste taco. Asa ca, in urma acestei pasiuni a ei pentru acel fel de mancare, femeia a creat o rochie de mireasa din ambalaje de taco. Apoi a postat pe internet imaginile, astfel incat toata lumea sa ii vada rochia inedita. Ce-i drept, arata tare bine. Si, cel mai important este ca design-ul este original. Pentru ca nu in fiecare zi iti este dat sa vezi o rochie de mireasa facuta din ambalaje de taco. Mai jos vei gasi povestea femeii si cateva imagini care au atras atentia celor care le-au vazut.

Rochia de mireasa facuta din ambalaje de taco

Tacobell

Rochie de mireasa facuta din ambalaje de taco

E frumos sa vezi cum oamenii profita de pasiunile lor si fac lucruri de neimaginat. Asa se intampla si in cazul femeii care a decis sa faca o rochie de mireasa din ambalaje de taco. Si-a dus pasiunea la nivelul urmator si astfel a ajuns sa faca o rochie de mireasa mai putin obisnuita. Si, pentru a se vedea cat de mare este iubirea ei fata de acel fel de manacare, femeia s-a pozat in timp ce purta rochia de mireasa si manca dintr-un taco, evident.

Ea a vorbit despre legatura speciala pe care o are cu felul acela de mancare, asa ca este evident de ce sau cum i-a venit ideea de a face acea rochie de mireasa.

Si, de parca rochia nu era o dovada clara a faptului ca femeia iubeste taco, aceasta a postat o fotografie in care poarta rochia de mireasa si, in plus, musca dintr-un taco cu pofta. De asemenea, a postat si imagini cu iubitul ei in timp de ii ofera pe tava un taco.

Rochia de mireasa facuta din ambalaje de taco

New York Post

Povestea femeii a atras atentia celor care au vazut pe internet sau pe pagina ei de pe retelele de socializare acele imagini. Mai rar vezi o persoana care sa isi fructifice pasiunile, care sa dea dovada de originalitate, dar si de curaj. Pentru ca, pana la urma, ai nevoie de o anumita doza de curaj pentru a imbraca o astfel de rochie. Chiar daca poate nu o va purta in ziua nuntii, totusi gestul ei este o dovada de curaj, de originalitate si, nu in ultimul rand, este o dovada a faptului ca are o imaginatie bogata. Si, asa cum spuneam si cu alte ocazii, imaginatia oamenilor nu cunoaste limite uneori. Ceea ce este un lucru deosebit in cele mai multe dintre cazuri.

Iar acum, la final, dupa ce am vazut rochia de mireasa facuta din ambalaje de taco, va propun sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist. Sunt clipuri artistice care va vor surprinde in mod placut.

Clipurile video va pot oferi surse de inspiratie in cazul in care urmeaza sa va casatoriti si sa va organizati nunta. insa, sunt pline de emotii frumoase, pozitive, care va vor da o stare de bine. asa ca va doresc vizionare placuta si, daca urmeaza sa aveti nunta, sa aveti un eveniment la fel de frumos precum cele pe care le puteti viziona pe StudioBlitz.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment