Restaurantul “Carol” din Braila

Dintre selectia restaurantelor de poveste din Romania, echipa noastra iti recomanda cu caldura restaurantul “Carol” din Braila, incadrandu-se in topul localurilor pentru evenimentul destinat nuntii, dar si pentru alte evenimente speciale.

Credits by: restaurantcarol.com

Credits by: restaurantcarol.com

Situat in centrul istoric al orasului Braila, restaurantul “Carol” se numara printre cele mai rafinate locuri, aici gasindu-se un mix intre bunul gust, eleganta, contemporan si modern.

Renovata, restaurantul de poveste “Carol” din Braila detine patru incaperi destinate oaspetilor, acesta asigurand un rafinament si o eleganta la cele mai inalte standarde.

Cafeneaua este aranjata intr-un stil electric, iar salonul trabuc tenteaza oaspetii sa fumeze trabucuri alese cu gust.
Crama restaurantului este un loc istoric, scos la lumina odata cu renovarea localului. Aici pot fi observate sculpturi semnificante pentru orasul Braila: barca, ceasul din centrul istoric si emblema orasului.

Credits by: restaurantcarol.com

Credits by: restaurantcarol.com

Salonul de evenimente este absolut reprezentativ pentru o nunta cu tematica istorica. Atmosfera din interiorul salonului te plaseaza direct intr-un palat grandios. Este localul perfect pentru evenimente unice, cu decoruri de poveste marca secolului XIX: scara, oglinzi venetiene, candelabre murano, arhitectura neoclasica.

Restaurantul “Carol” se ridica are cele mai inalte standarde, cu o servire impecabila si gazde primitoare, cu un meniu variat si bogat in preparate in sincron cu incaperea. Totodata ambientul interior locatiei aduce un plus de incarcatura simbolica si emotionala oaspetilor.

Restaurantul “Carol” din Braila este un local de poveste si totodata un spatiu memorabil pentru organizarea unui eveniment incantator, unde gazdele acestui restaurant din Braila isi pun tot sufletul pentru o petrecere reusita de nunta.

Restaurantul high class din Braila intra in topul restaurantelor de poveste pentru organizarea nuntii, mirii bucurandu-se de cea mai reusita petrecere si de cele mai frumoase amintiri.

Credits by: restaurantcarol.com

Credits by: restaurantcarol.com

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment