Reguli pentru invitati. Bridezilla revine.

Povestile cu si despre Bridezilla sunt uneori de-a dreptul dramatice, alteori starnesc amuzamentul. Reddit  poate fi o sursa foarte buna pentru povesti cu Bridezilla. De foarte multe ori miresele isi varsa suparare pe domnisoarele de onoare desi sunt suficient de multe relatari, in care victime le cad chiar viitorii soti si uneori invitatii de la nunta. O viitoare mireasa  care-si dorea o nunta perfecta a facut un set de reguli pentru invitatii de la nunta. A-ti participat vreodata la o nunta cu reguli stricte?

Reguli pentru invitati

Sursa:Reddit, Reguli pentru invitati

Reguli pentru invitati

  • Vă rugăm să ajungeți mai devreme cu 15-30 de minute
  • Vă rugăm să NU purtați alb, crem sau ivoire
  • Vă rugăm să nu va coafati altfel decat in coc simplu sau coada de cal
  • Vă rugăm să nu va machiati prea mult
  • Nu  aveti voie sa filmati ceremonia
  • Nu vă faceți check-in pe FB decât după instrucțiuni
  • Utilizați hashtag-ul nuntii pentru a posta toate imaginile
  • Nu aveti voie sa vorbiti cu mireasa
  • Toata lumea trebuie sa ciocneasac si sa bea  Rémy. Fără exceptii.
  • Trebuie să veniti cu un cadou de 75 $ sau mai mult daca doriti sa fiti acceptat.

Sursa: Reddit, Bridezilla

Cum ati reactiona daca odata invitati la o nunta ati primi un set cu astfel de reguli pentru invitati? Ei bine unul dintre viitorii oaspeti pus in fata unui astfel de set de reguli pentru invitati a pus un printscreen pe reddit, facand-o de ras pe viitoarae mireasa.

În timp ce unele dintre reguli par rezonabile, cum ar fi să ceară oaspeților să ajungă mai devreme cu 15 și 30 de minute, să nu filmeze  în timpul ceremoniei și să evite să poarte alb, crem sau ivoire, altele au dus termenul de bridezilla la un alt nivel.

În plus, regulile cer ca oaspeții de sex feminin să-și poart părul doar într-un  simplu bon sau coada de cal si sa nu se machieze prea mult.

De asemenea, invitaților li se spune să nu posteze pe Facebook decat dupa instructiuni  și să se asigure că folosesc hashtagul convenit atunci când postează imagini pe social media.

Cele mai de prost gust reguli pentru invitati vin insa spre sfârșitul e-mailului, insistându-se  ca nimeni să nu vorbească cu mireasa, că toți oaspeții vor trebui să bea  coniac Rémy Martin și că toată lumea trebuie să aducă un cadou în valoare de 75 USD sau mai mult pentru a li se permită să participe.

Relatarea scandaloasa a atras rapid o serie de opinii ale altor utilizatori care și-au exprimat gândurile în această privință.

Mulți au ridiculizat e-mailul pentru greșelile sale de ortografie, scriind: „Asta chiar mi-a facut probleme. Adică, cred că nu toată lumea trebuie să fie un campion de ortografie, dar engleza nu este prima mea limbă și știam aceste cuvinte … De asemenea, sunt destul de sigur că există autocorect. “

Multi au pus la indoiala autenticitatea postarii.  Altul a adăugat: „Ce se întâmplă dacă părul tău este prea lung pentru a fi bob și prea scurt pentru a fi coadă de cal?

Tu ce te-ai face daca ai primi un astfel de set de reguli pentru nunta? O nunta ar trebui sa functioneze dupa reguli sau ar trebui sa se desfasoare intr-un mod natural? Daca impunem reguli la nunta noastra riscam sa ne transformam intr-o bridezilla. Cred ca o nunta nu ar trebui sa fie despre reguli pentru invitati , ar trebui sa fie despre iubire si respect reciproc si sa genereze amintiri frumoase pentru toti participantii. Daca totusi situatia o impune, avem o nunta tematica si vrem ca invitatii saa respecte anumite etichete ar fi de preferat sa ne exprimam dorinta printr-o rugaminte prin intermediul invitatiei.

In continuare, te invit pe pagian StudioBitz pentru a viziona cateva trailere de la nunti de poveste.

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment