Reguli pe care invitatii la nunta trebuie sa le cunoasca si sa le respecte

In acest articol vei gasi o serie de reguli pe care invitatii la nunta trebuie sa le cunoasca si sa le respecte. Este bine ca cei ce iau parte la un astfel de eveniment sa stie ce fel de comportament sa adopte in astfel de circumstante si cum sa nu dea nastere unor situatii neplacute la marele eveniment.

Reguli pe care invitatii la nunta trebuie sa le cunoasca si sa le respecte

1. Prietenii si familia trebuie sa isi aduca aminte un lucru: nu este nunta lor, ci a mirilor. Asa ca, desi poate sunt unele lucruri pe care ei le-ar fi facut diferit, trebuie sa respecte totusi alegerile facute de miri. Atata vreme cat ei sunt fericiti si multumiti de modul in care decurge totul, atunci nu trebuie nimeni sa intervina si sa le spuna ce si cum sa faca.

2. Anuntati-i pe miri daca veti ajunge sau nu la eveniment. Si incercati sa respectati termenul limita pe care mirii il mentioneazxa in invitatie. Nu degeaba este trecut acolo. Astfel ii veti ajuta sa isi organizeze nunta si sa nu investeasca bani in meniurile pentru voi, daca nu aveti cum sa particiati la nunta. Si lor le va fi mult mai usor daca ar afla in timp util cine poate veni la nunta si cine nu.

Reguli pe care invitatii la nunta trebuie sa le cunoasca si sa le respecte

Weddr

3. Daca nu aveti cu cine sa mergeti la nunta, acceptati situatia! Da, poate nu este tocmai placut sa mergeti la eveniment neinsotiti, mai ales daca nu conoasteti multe persoane din cadrul evenimentului. Dar asta nu inseamna ca veti anunta ca veti veni cu cineva si in timp, pana la nunta, sa sperati ca veti gasi un partener pentru marele eveniment. Nu veti face decat sa ii incurcati pe miri. Acceptati situatia. In fond, nu este nunta voatsra, ci a lor. Pentru invitati cel mai mult conteaza ca mirii sa fie fericiri, ei vor fi in centrul atentiei si nimeni nu va observa daca alte persoane au venit sau nu insotite.

4. Nu anula! Daca spui ca vei merge la nunta, atunci mergi! Nu este ca o iesire la cafea pe care sa o anulezi, sau ca o plimbare prin parc. Desigur, numai in situatii extreme, cand se intampla ceva neplacut, neprevazut, atunci mirii vor intelege de ce nu mai poti fi la nunta lor. Dar sa te razgandesti dintr-un motiv banal, nu este deloc in regula.

5. Vestimentatia este foarte importanta! Asa ca aveti grija sa purtati tinute adecvate. Poate ca mirii nu impun un anumit cod vestimentar, dar asta nu insemana ca trebuie sa arunci pe tine prima haina pe care o gasesti in sifonier. Tine cont de tipul evenimentului, de locatie si poarta o tinuta care sa fie potrivita pentru nunta. Nu este deloc greu. Putina atentie la acest capitol si va fi bine!

6. Ai grija cu telefonul! Sa fie pe modul silentios, pentru a nu suna in momente in care nu ar trebui sa se intample asta. De asemenea, incearca sa nu stai tot timpul cu ochii in ecranul telefonului.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizonare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

  • Chiar daca sunt reguli de bun simt care ar trebui respectate la orice nunta, la prima regula nu cred ca se poate aplica vreodata si asta pentru ca ne place sa comentam (din pacate) .. floarea x trebuia sa fie in locul y iar z pozitionat cu sus-ul in jos ca sa se vada reflexia in apa… :)) etc.

Leave a Comment