Reguli în primul an de căsnicie

Se spune că primul an de căsnicie este cel mai greu, motiv pentru care vorbim despre reguli în primul an de căsnicie. Pe cât este de pasional și palpitant, pe atât este de greu, pentru că atunci se pune baza unei căsnicii, iar dacă aceasta va fi o bază solidă, care va rezista la cele mai puternice furtuni și cutremure, sau va fi o bază care va ceda cea la prima furtună, depinde doar de voi.

Reguli în primul an de căsnicie

Discutăm despre reguli în primul an de căsnicie pentru că este anul în care tinerii căsătoriți se cunosc. Este anul în care ei își descoperă defectele și învață să-și accepte partenerul de viață. Este anul în care au loc cele mai multe schimbări, căci viața se poate schimba destul de mult după ce tinerii căsătoriți încep să convețuiască.

Reguli în primul an de căsnicie relife.ro

Reguli în primul an de căsnicie relife.ro

Conform acestui articol, 51% dintre căsnicii se termină cu un divorț, iar pentru a evita acest lucru, uneori nu este de ajuns doar iubirea, trebuie și multă răbdare și comunicare. Bineînțeles că deja știți și ați tot citit cât de importantă este comunicarea sau respectul, și de aceea noi venim cu reguli practice.

Pentru o căsnicie cât mai fericită și până la adânci bătrâneți, vă vom da câteva exemple de reguli în primul an de căsnicie, pentru că în acest prim an de căsnicie se formează regulile fiecărei familii. Pentru binele căsniciei voastre, este important ca aceste reguli să fie sănătoase și corecte.

kfetele.ro

Citiți aici despre: Cum menținem flacăra aprinsă; Sfaturi pentru primul an de căsnicie

1.Acceptă defectele

Cea mai importantă dintre regulile în primul an de căsnicie este una dintre cele mai grele. În primul an veți descoperi defecte la partenerul vostru, defecte pe care până atunci nu le-ați văzut, dar nu disperați. Este indicat să discutați despre ceea ce vă deranjează, însă nu vă așteptați la schimbări este noapte. Nu uitați că nimeni nu este perfect, iar în cazul în care defectele nu sunt strigătoare la cer, învățați să vă acceptați partenerul așa cum este și nu încercați să-l schimbați.

2.Caută interese comune

În timp, pasiunea nu mai este ca la început, iar dacă de la început nu ați căutat cele mai potrivite reguli în primul an de căsnicie, mai târziu va fi mai greu să aveți activități împreună.

Este important să aveți diverse activități împreună, fie ca este vorba despre gătit, sport, lectură sau orice altceva, motiv pentru care trebuie să căutați interesele comune încă din primul an de căsnicie.

andreearaicu.ro

3.Nu ține la supărare

Mici certuri sunt peste tot, chiar și la case mai mari, cum se spune, însă este important să învățați să nu țineți la supărare. În momentul în care voi nu vorbiți și stați supărați, măsurându-vă orgoliile, vă veți distanța unul de celălalt. Așa că includeți acest punct la reguli în primul an de căsnicie.

4.Nu-i critica familia

Voi doi formați o familie, da, dar până să vă aveți unul pe altul, pe primul loc era familia voastră. Acum, în ciuda faptului că fiecare dintre noi conștientizăm că părinții sau frații noștri nu sunt perfecți, atunci când aceștia sunt criticați, o luăm personal. Așadar, nu-i criticați familia partenerului vostru, căci se va simți jignit și va interveni răceala și cearta în căsnicia voastră. Este de ținut minte acest punct, ca reguli în primul an de căsnicie.

Reguli în primul an de căsnicienameit.ro

Reguli în primul an de căsnicie nameit.ro

5.Acordă libertate

Este adevărat că în doi este altfel, însă dacă vei cere prea mult, vei pierde. Atât tu cât și partenerul tău aveți voie să vă păstrați prietenii, să ieșiți în oraș și separat, și să vă faceți micile plăceri nevinovate.

Iubirea este frumoasă, dar nu trebuie să fie sufocantă, iar primul an de căsnicie este perfect pentru a vă stabili regulile voastre, reguli în primul an de căsnicie, care să vă ajute pe termen lung.

Primul an de căsnicie Cosmopolitan.ro

Recomand și acest articol despre primul an de căsnicie, unde veți citi lucruri utile despre acest subiect și, de asemenea, veți găsi câteva sfaturi referitor la reguli în primul an de căsnicie.

Despre autor

M Olga

1 Comentariu

Leave a Comment