Reguli de utilizare a telefonului mobil la nunta

Telefonul mobil este un accesoriu pe care oricine il are in zilele noastre. La nunta te poate ajuta sa faci poze pe care le vei pastra mereu ca amintire. Cu toate acestea, pot fi responsabile si pentru unele situatii neplacute. Spre exemplu, nimic nu poate fi mai suparator pentru o mireasa decat sa mearga spre altar si la un moment dat sa se auda tonul de apel al unuia dintre invitati. Asa ca, pentru a te asigura ca nu vei fi responsabil pentru astfel de situatii in ziua nuntii, afla care sunt acele reguli de utilizare a telefonului mobil la nunta.

teilor.ro

Reguli de utilizare a telefonului mobil la nunta

1. Afla ce parere au mirii despre utilizarea telefonului mobil la nunta lor. Este posibil ca unii miri sa isi anunte invitatii ca prefera ca acestia sa nu foloseasca telefoanele in timpul nuntii. Asta deoarece prefera ca ei sa fie prezenti nu numai fizic, ci chiar sa se bucure de fiecare moment. Sau poate exista alte motive. Indiferent de situatie, daca ei prefera ca invitatii sa nu stea lipiti de telefonul mobil, atunci ar fi bine sa tina cont de aceasta dorinta a lor.

Reguli de utilizare a telefonului mobil la nunta

Reguli de utilizare a telefonului mobil la nunta

2. Nu uita sa lasi telefonul pe silent cand ajungi la nunta. Cu siguranta nu vrei sa fii cunoscuta ca fiind persoana a carei telefon a sunta in timp ce mireasa mergea spre altar, in timpul dansului mirilor sua in timp ce se taia tortul. Chiar daca telefoanele sunt permise la nunta, incearca totusi sa il lasi pe modul silentios. Si, daca va fi nevoie sa comunici cu cineva, cere-ti scuze si mergi intr-un loc linistit in care poti prelua apelul. In felul acesta nu vei crea situatii neplacute la nunta.

CITESTE SI: Nunta si retelele sociale

teilor.ro

CITESTE SI: Cum folosesti retelele sociale la nunta

Reguli de utilizare a telefonului mobil la nunta

Reguli de utilizare a telefonului mobil la nunta

3. Ai grija cu retelele sociale. Acum poti avea acces la retelele de socializare prin intermediul telefonului mobil. Daca ai facut poze la nunta, insa mirii prefera ca acestea sa nu apara pe internt din diferite motive, atunci respecta-le decizia. Insa, daca mirii au ales un hashtag pentru nunta, atunci poti posta imaginile si pe retelele sociale. Ai grija, insa, sa nu exagerezi sau poate chiar sa postezi imagini cu momente stanjenitoare. De asemenea, nu poti crea un alt hashtag. Foloseste-l pe cel ales de miri.

4. Sunt unele momente in care chiar ar trebui sa renunti la telefonul mobil. Spre exemplu, atunci cand mireasa merge spre altar, cand are loc dansul mirilor, cand se tin discursurile de nunta. Chiar daca mirii va permit sa faceti poze cu telefoanele, incercati, totusi, sa nu faceti tot timpul lucrul acesta. De asemenea, nu va verficati mesajele sau numarul de Like-uri in timpul nuntii. Veti avea destul timp cand evenimentul va lua sfarsit. In timpul nuntii doar bucura-te de moment alaturi de miri si de ceilalti invitati. Este o celebrare a iubirii care ii leaga pe cei doi protagonisti ai evenimentului. Asa ca fiti acolo pentru ei, prezenti trup si suflet.

Asadar, sunt cateva reguli de utilizare a telefonului mobil la nunta. Ai putea incerca sa tii cont de ele cand mergi la un astfel de eveniment.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment