Reduceri foto video – Negociem sau nu cu videograf-ul?

Reduceri foto video – Ce inseamna negocierea pentru un videograf?

Este adevarat ca o nunta ca in povesti are costuri foarte mari, dar daca iti doresti cu adevarat ca acest eveniment unic din viata ta sa fie imortalizat intr-un film de nunta in stil cinematografic merita sa te gandesti foarte bine la ce implica suma pe care o oferi unui videograf.
Conceptul de negociere incepe usor sa dispara in ziua de astazi, iar ofertantii incearca sa ofere servicii de calitate la un pret cat mai decent. Dar totusi pentru unii nu este suficient. As vrea prin acest articol sa explic ce inseamna negocierea pentru un videograf.

teilor.ro

In primul rand pentru a ajunge un videograf profesionist iti trebuie studii superioare in domeniu. Initial iti trebuie un buget pentru a te lansa, a-ti achizitiona aparatura profesionala si a te promova. Amortizarea acestor costuri se face intr-un timp destul de indelungat.

In al doilea rand, parerea lumii ca pretul este determinat de aparatura folosita este eronata. Este vorba in primul rand de faptul ca eu sunt alaturi de miri de la inceputul pregatirilor evenimentului pana la sfarsitul acestuia. In acest timp eu imi acord toata atentia mirilor. De asemenea, sezonul nuntilor este vara, iar in acest timp Biserica iti mai presare cate un post, doua. Apoi mai este si efortul fizic pe care videograful il face cand se filmeaza cu aparatura avansata precum steadicam sau macara. O nunta ocupa in general mult timp in care videograful nu poate avea alte proiecte. De exemplu, daca filmam o cununie civila in alta zi se pierde o zi in care se putea filma alta nunta sau putea fi prezent la un alt tip de eveniment. Un alt exemplu poate constitui o nunta in deplasare, unde videograful trebuie sa rezerve cel putin doua zile pentru filmare.

Si nu in ultimul rand, este vorba de montajul nuntii. Acesta este un procedeu delicat, complex si foarte avansat iar pentru a realiza unul bun in care sa iti faci fericiti mirii vei avea nevoie de mullte zile de lucru.

teilor.ro

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment