Reclame amuzante legate de nunta

Nuntile sunt evenimente importante si tocmai pe acest lucru mizeaza si unele reclame publicitare. In articolul de fata veti putea vedea cateva reclame amuzante legate de nunta, care va vor colora ziua si o vor umple cu zambete sau chiar cu ecoul unui ras sincer, din inima. Sa vedem despre ce este vorba. Si, desi nu sunt in limba romana, frumusetea lor este aceea ca pot transmite mesajul chiar si celor care nu vorbesc limba tarii in care au fost facute. Pana la urma, acesta este unul dintre secretele unor reclame reusite: sa comunice mesajul cu usurinta, oricui si oircand.

Reclame amuzante legate de nunta

Michael J Larson Photography

Cateva reclame amuzante legate de nunta

Poate fi foarte stresant sa organizezi unul dintre cele mia importante evenimente din viata ta, iar reclama aceasta sugereaza faptul ca miresele si-ar putea pierde mintile in timpul procesului. Exista chiar o institutie special creata pentru femeile care intampina astfel de probleme. La final aflam si care este solutia si cum ar putea evitate situatiile de acest gen: sa se apeleze la profesionistii care vor usura sarcinile mireselor si le vor ajuta cu invitatiile de nunta. Lucrul acesta chiar ar putea fi respectat, deoarece cei care se simt coplesiti de pregatiri, pot oricand sa ceara ajutorul sau sfatul unui specialist in diferite domenii legate de nunta: invitatii, sedinte foto, sedinte video etc.

Este una dintre acele reclame amuzante legate de nunta, care te-ar putea convinge sa apesi pe butonul „Play” cel putin o data. Tot materialul video face reclama unui casino, insa este amuzant atat jocul actoricesc al personajelor, expresiile faciale ale mirelui, reactia celui care oficiaza nunta in momentul in care batrana propune un pariu, reactiile miresei. Foarte bine realizata reclama. Amuzanta si in acelasi timp simpla. Desgur, in viata reala nici macar o batrana imbracata in rosu nu s-ar ridica de pe scaun in mijlocul ceremoniei pentru a propune un pariu din care sa reiasa ca nu crede ca cei doi vor ramane impreuna mai mult de un an.

Acel moment in care toata lumea inchina paharul in cinstea miresei, in care oamenii dragi ii demonstreaza cat de mult tin la ea si cat de importanta este pentru ei… Si acel moment in care ea le multumeste cu un zambet inestetic, pentru ca, aparent, nu a mestecat guma pentru un zambet perfect. Si, dupa ce isi va repara greseala, mestecand miraculoasa guma, zambetul ei va fi orbitor de stralucitor. Este, de asemenea, una dintre acele reclame amuzante legate de nunta ce merita sa fie vizionata.

Mireasa prinsa in mijlocul emotiilor, inainte de nunta, cand pare un comandant care sta ca un ghimpe in coasta domnisoarelor de onoare. Totusi, ele nu spun nimic, in numele prieteniei care le leaga de mireasa. Fac un mic sacrificiu acceptand atitudinea miresei, insa nu isi sacrifica dieta atunci cand consuma acea bautura dietetica. Reclama are in vedere acel tip de mireasa numita de americani „bridezilla”.

Telefoanele mobile sunt accesoriul oamneilor secolului XXI, si de mirare ar fi sa nu vedem pe cineva cu un astfel de gadget atasat de mana. Tocmai pe dependenta noastra de telefoane mizeaza si reclama aceasta. Este o reclama care, dincolo de toate, ne duce cu gandul la vorba „cand doi se cearta, al treilea castiga”. Este o batalie a telefoanelor mobile, iscata in timpul nuntii, unde bineinteles ca invitatii si-au scos telefoanele pentru a imortaliza fiecare secunda.

Reclame amuzante legate de nunta

Stupid Funny Commercials

Dupa ce am vazut cateva reclame amuzante legate de nunta, sa trecem la lucruri serioase (dar sa ne pastram zambetele pe buze) si sa vizionam si cateva clipuri video realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment