Produse de make-up nefolositoare

Există unele produse de machiaj care nu avantajează pe nimeni, așa că dacă nu ți-ai făcut curat de ceva timp în trusa ta de machiaj a venit timpul să arunci câteva produse nefolositoare. Nu mă refer aici doar la produsele care au expirat, pentru că ele oricum nu aveau ce să caute în trusă (iar dacă ai produse expirate nu mai sta pe gânduri și du-le direct la coșul de gunoi), ci la acele produse pe care nu ar trebui să le mai folosești, acele produse care ar trebui să iasă din uz. Poate te întrebi de ce ai face asta, ei bine, au apărut alte formule mai moderne care sunt mult mai bune și te avantajează mai mult. Probabil și tu ai în trusa ta de machiaj anumite produse pe care nu te înduri să le arunci, însă dacă nu îți scot în evidență trăsăturile, nu se așează sau nu arată bine pe piele, de ce să le mai păstrezi? În fotografiile atașate mai jos vei vedea greșelile pe care aceste produse le comit.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Produse de make-up nefolositoare

1. Fard alb sidef pentru arcadă
Look-ul completat de fardul alb sidefat pentru arcadă este unul demodat, care nu avantajează pe nimeni, distrăgând atenția de la ochi. Dacă vrei să îți accentuezi arcada poartă un fard de pleoape mat, deschis la culoare, dar nu alb.

Produse de make-up nefolositoare

Produse de make-up nefolositoare Pinterest

2. Creionul alb pentru interiorul ochiului
Probabil îți dorești ochi mai mari, iar acest truc te ajută, însă trebuie să știi că nu este trucul potrivit, pentru că evidențiază ochii, însă nu într-un mod care să te avantajeze. Așadar, cel mai bine folosești un creion bej/nude (culoarea pielii), care evidențiază privirea, dar nu în sensul negativ în care o face cel alb.

Produse de make-up nefolositoare

Pinterest

3. Iluminator cu reflexe argintii
Îți dorești un plus de strălucire, însă iluminatorul cu reflexe argintii te face mai degrabă să arăți obosită, decât „strălucitoare”; mai mult, unele fete îl folosesc și pe puntea nasului și nu arată prea bine. Așadar, dacă vrei să optezi pentru acest produs, trebuie să alegi cu grijă nuanța, el trebuie să arate natural, nu ridicol. Evită iluminatoarele prea pigmentate și prea deschise la culoare și optează, în funcție de nuanța pielii tale, pentru cele în ton de auriu-șampanie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Produse de make-up nefolositoare

Pinterest

3. Mascara waterproof
Ți se pare că mascara waterproof este cea mai bună soluție pentru tine, căci are mai puține șanse să se întindă în jurul ochilor, mai ales că este rezistentă atunci când vine vorba de lacrimi, ploaie, ninsoare și așa mai departe. Poate după primele utilizări nu vezi efectele negative pe care le are asupra genelor tale, însă după ceva timp îți vei da seama că ai rămas cu puține fire și nici alea cu aspect sănătos, din cauza faptului că demachierea nu este la fel de ușoară, ci necesită mai multă intervenție. Mai bine investești într-o mascara de bună calitate pe care să o îndepărtezi printr-un proces mai ușor.

Produse de make-up nefolositoare

Pinterest

4. Concealer stick
De ce să renunți la acest tip de concealer? Prin simplul fapt că îți accentuează liniile fine, din cauza faptului că este mai uscat. Dacă zona ta de sub ochi este și ea uscată, atunci machiajul tău nu este unul deloc reușit. Sper că nu vrei să pari mai bătrână decât ești, așa că lasă concealerul de tip stick deoparte, și optează pentru cel cu textură lichidă, care nu accentuează faptul că zona ochilor este uscată.

Produse de make-up nefolositoare

Pinterest

Așadar, pe lângă fondurile de ten greoaie sau care se aplică greoi, cele care au o nuanță nepotrivită pielii tale, bronzerele în tonuri portocalii și beauty blenderul, mai există și alte produse demodate, care nu ar trebui sub nicio formă aplicate pe ten. Rezumă-te la produse esențiale și nu îți încărca tenul inutil!

Despre autor

Ana

Leave a Comment