Probleme ce pot aparea in primul an de casnicie si solutii

In sfarsit v-ati casatorit! In lunile dinaintea casatoriei totul se rezuma la romantism si emotii fumoase, multe, profunde. Logodna a fost o perioada care v-a placut tare mult. Insa, odata casatoriti, cand veti incepe o noua viata impreuna, pot sa apara anumite neplaceri, peste care bineinteles ca se poate trece. Sunt lucruri firesti, multe cupluri trec prin aceste momente. Sa vedem care sunt acele probleme ce pot aparea in primul an de casnicie si solutii pentru ele, pentru ca pentru majotitatea problemelor exista solutii.

teilor.ro

Probleme ce pot aparea in primul an de casnicie si solutii

Banii

Daca nu ati locuit impreuna inainte de nunta, atunci pana in acel moment banii fiecaruia erau banii fiecaruia, pe cand acum trebuie sa impartiti cheltuielile, sa economisiti bani pentru cheltuieli comune viitoare etc. Ar putea fi o schimbare ce va necesita timp inainte de a va obisnui cu noile reguli financiare, motiv pentru care ar putea lua nastere mici conflicte. Solutia? In primul rand, trebuie sa comunicati. Vorbiti despre cheltuielile comune, precum si cele personale. De asemenea, faceti planuri pentru cheltuielile viitoare importante, precum locuinta noua etc. In plus, ati putea decide impreuna daca este mai bine sa aveti conturi bancare comune sau separate.

Probleme ce pot aparea in primul an de casnicie si solutii

Reader’s Digest

Sarbatorile si familia

teilor.ro

Materialul nostru despre probleme ce pot aparea in primul an de casnicie si solutii nu ar fi complet fara cea mentionata mai sus. Inainte de a forma un cuplu sau inainte de a va casatori, poate fiecare dintre voi mergea acasa pentru a petrece Craciunul si celelalte sarbatori impreuna cu familia. Acum exista doua randuri de parinti alaturi de care sa puteti sarbatori. Si, de aici se poate ajunge la anumite discutii. Ce este de facut in aces caz? Unele cupluri prefera sa alterneze. De exemplu, un Craciun cu familia ei, celalalt cu familia lui. Acest lucru functioneaza daca familiile voastre locuiesc la distante mari fata de voi. Daca sunt in aporpiere, atunci puteti merge in prima parte zilei la unii si in cealalata parte la ceilalti. De asemenea, o alta rezolvare ar fi ca sarbatorile sa fie petrecute atat alaturi de parintii lui, cat si de ai ei. Astfel veti ajune sa va cunoasteti mai bine si sa va bucurati de momente de calitate impreuna.

Probleme ce pot aparea in primul an de casnicie si solutii

Luongphan

Lipsa romantismului

Primele saptamani sau primele luni impreuna, daca pana la nunta ati locuit separat, va vor permite sa va cunoasteti mai bine din punct de vedere romantic. Este posibil ca din cauza locurilor de munca, din cazua noului stil de viata, a schimbarilor, sa nu mai aveti timp suficient unul pentru celalalt. Solutia? Incercati sa va organizati timpul astfel incat sa aveti timp si numai pentru voi, sa aveti o seara in care sa va dati intalnire, sa iesiti undeva, sa petreceti timp impreuna, sa faceti ceea ce va place. Iar in acest timp sa va detasati de lumea exterioara, de internet si orice altceva. Sa fiti numai voi doi.

Probleme ce pot aparea in primul an de casnicie si solutii

Pinterest

Aici se incheie prima parte a materialului despre probleme ce pot aparea in timpul primului an de casnicie si solutii pentru acestea. In continuare va invit pe pagina Studioblitz pentru a viziona cateva clipuri realizate de un videograf de nunta.

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment