Probleme ce pot aparea in filmul nuntii tale

Invitatii – O potentiala sursa de pericol pentru filmul nuntii tale?

Dragi miri, scriu acest articol pentru a explica ce probleme pot aparea in filmul nuntii voastre atunci cand, de exemplu invitatii, vor sa dea o mana de ajutor. Nu scriu acest articol pentru a jigni pe nimeni, ci doar pentru a explica ce se poate intampla cu filmarea in anumite conditii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Pentru mine este foarte importanta comunicarea cu mirii pentru a putea creea un film de nunta cat mai deosebit si a face un plan de actiune cat mai potrivit pentru fiecare cuplu. De aceea cer sinceritate din partea fiecaruia, si ofer in schimb aceeasi sinceritate. Consider ca din moment ce mirii au apelat la serviciile unui videograf profesionist ii vor oferi acestuia un spatiu de lucru cat mai adecvat iar aici nu ma refer exclusiv la spatiu dar si la atitudinea invitatiilor fata de cameraman.

Este un segment de invitati care vor sa ajute, in exces, prin a da sfaturi si prin cerinte. De exemplu, sunt invitati care au fotografia si videografia ca hobby-uri si vor sa „ajute” prin indicatii date cameramanului. Sau un alt exemplu ar fi, invitati care filmeaza sau fotografiaza cu aparatura personala acoperind in totalitate cadrul, punandu-ma in postura de a nu mai putea realiza filmarea.

filmul nuntiiInteleg foarte bine ca invitatii doar doresc ca totul sa iasa bine in filmul nuntii tale, dar atata timp cat mirii au ales sa apeleze la serviciile unui videograf profesionist ar fi frumos sa se aibe putina incredere in serviciile prestate si putin respect. Eu imi doresc intotdeauna sa captez cele mai importante si impresionante momente din evenimentul vostru si va invit sa vizionati portofoliul meu de nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment