Probleme care ar putea sa apara in primul an de la casatorie si rezolvari

Vom continua aici materialul anterior, referitor la probleme care ar putea sa apara in primul an de la casatorie si rezolvari. Evident, viata nu este roz si oricand pot avea loc momente neplacute, insa asta nu inseamna ca pentru ele nu exista o rezolvare si nici ca sunt extrem de grave. Necesita putina atentie si nu in ultimul rand comunicare si, treptata, totul se va rezolva. Sa vedem in continuare care sunt acele preobleme care ar putea sa apara in primul an de la casatorie si rezolvari.

Probleme care ar putea sa apara in primul an de la casatorie si rezolvari

Prietenii si viata sociala

Inainte de casatorie, prietenii tai erau totul pentru tine. Mergeati impreuna peste tot si petreceati mult timp impreuna. De aceea, este posibil ca amandoi sa simtiti nevoia sa mentineti in continuare aceleasi relatii in afara casniciei, insa nu mereu este posibil sau usor. Rezolvarea? Stabileste ca o zi pe saptamana sa te vezi cu prietenii, insa nu mai des de atat. De asemenea, puteti iesi amandoi impreuna cu alte cupluri. Incercati sa va includeti unul pe celalalt in relatiile cu prietenii.

Probleme care ar putea sa apara in primul an de la casatorie si rezolvari

Inside My Shoe

Decizii, decizii

Sa luati decizii impreuna poate fi dificil uneori. Inainte de a fi impreuna, fiecare lua decizii pentru el insusi, cand ati inceput sa va vedeti, luati impreuna numai anumite decizii, insa acum, dupa casatorie, veti face lucrul acesta in fiecare zi, fie ca vorbim despre lucruri simple precum cine spala vasele, cine merge la cumparaturi, la decizii importante, legate de viata de familie etc. In plus, fiecare a avut un alt stil de viata inainte de nunta, a crescut sub umbrela unor reguli diferite de ale celuilalt etc. Important este sa puteti face si compromisuri, sa invatati sa faceti lucrul acesta, dar de asemenea, este bine sa invatati sa spuneti si ceea ce va doriti. Niciodata sa nu discutati despre lucuri importante si serioase cand sunteti obositi, stresati sau nervosi, din motive evidente.

Probleme care ar putea sa apara in primul an de la casatorie si rezolvari

Park Avenue Relationship Therapy

Obiceiuri enervante

Toti avem obiceiuri enervante, de care poate stim sau pe care preferam sa le negam, insa ele exista in fiecare dintre noi. Este posibil ca, locuind sub acelasi acoperis, sa descoperiti ca celalalt are anumite obiceiuri care vi se par suparatoare. Nimeni nu e perfect. Solutia este cat se poate de simpla. Nu trebuie sa uitati ca celalalt este omul de care v-ati indragostit, numai ca acum incepeti sa va cunoasteti mai bine si sa va acceptati asa cum sunteti, chiar si cu acele obiceiuri care vi se par enervante. Si, nu in ultimul rand, discutati, pentru ca astfel veti gasi solutii impreuna si veti evita discutiile neplacute.

Materialul nostru despre probleme care ar putea sa apara in primul an de la casatorie si rezolvari se opreste aici insa, daca subiectul vi se pare unul interesant si util, atunci in materialul urmator veti gasi mai multe informatii si sfaturi in acest sens. Si acum, inainte de a pune punct, va invit sa vizionati cateva clipuri realizate de un videograf de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment