Prezenta fostilor parteneri la nunta

Ce se poate spune despre prezenta fostilor parteneri la nunta? Este in regula ca acestia sa faca parte din randul invitatilor? In acest caz, raspunsul nu este unul simplu, si nu este unul singur. Sunt mai multi factori pe care trebuie sa ii iei in considerare in momentul in care trebuie sa iei o astfel de decizie. Gandeste-te la urmatorul lucru: voi doi, in prezenta oamenilor dragi si apropiati si… fostul iubit sau fosta iubita, pe ringul de dans, alaturi de un membru al familiei tale. Daca scenariul iti da palpitatii, atunci cred ca stii deja care este raspunsul pentru dilema ta. Insa, daca nu este o varianta care sa iti creeze disconfort, atunci parcurgand materialul de fata, iti va fi mai usor sa iei o decizie finala. Sa vedem ce putem afla despre prezenta fostilor parteneri la nunta.

Despre prezenta fostilor parteneri la nunta. Pot fi invitati?

DA, daca…

…nu a fost o relatie foarte serioasa si ati ramas buni prieteni

Cine nu a avut relatii in tinerete, insa au fost pasagere si nu au fost atat de serioase precum cele de mai tarziu? Daca acesta este cazul si daca inca mai pastrati legatura sau, mai mult, ati ramas prieteni, atunci nu ar trebui sa renunti la ideea de a-l/a o invita la marele eveniment.

Prezenta fostilor parteneri la nunta

Jinja Bird Wedding Photography

…toata lumea este 100% ok cu decizia asta

Daca consideri ca nu va exista nici macar o persoana care sa aiba ceva impotriva deciziei de a-ti vedea fostul sau fosta la nunta, atunci decizia este una simpla. In astfel de situatii, prezenta fostilor parteneri la nunta este acceptata. Nu uita ca in primul rand mirele sau mireasa trebuie sa se simta confortabil stiind cine isi va face aparitia la nunta.

…daca este fostul sot sau fosta sotie, iar la nunta vor fi si copiii

Daca ai mai trecut printr-o cansicie si, mai mult decat atat, ai si copii, si ai ramas in bune relatii cu fostul sot, ori fosta sotie, atunci l-ai putea invita/ai putea sa o inviti. Mai ales daca vor fi prezenti si copiii, care astfel vor vedea ca daca te casatoresti nu inseamna ca ai uitat de ei si de celalalt parinte al lor. Se vor simti in siguranta.

Prezenta fostilor parteneri la nunta

The Big Fat Jewish Wedding

NU, daca…

…nu toata lumea este 100% ok cu decizia ta

Daca simti ca prezenta fostilor parteneri la nunta nu va face decat sa creeze o atmosfera tensionata si sprancene ridicate, atunci ar fi mai bine sa dai inapoi, chiar daca poate inca sunteti apropiati. Sigur va intelege situatia. Este o zi importanta si trebuie sa fie perfecta.

…nu stii cum ar putea reactiona

Daca te temi ca ar putea avea o atitudine aroganta, sfidatoare, care sa tradeze gelozia ori alte sentimente negative, atunci ar fi intelept sa respingi ideea.

…te intrebi cum ai putea face prezentarile

Daca ti se pare ciudat sa il/o prezinti ca pe un/o prieten/a, cand este evident pentru altii ca a fost vorba de mai mult decat atat, atunci poate ar fi mai bine sa te tii departe de astfel de scenarii si sa renunti la idee.

Acum, dupa ce am aflat cateva informatii despre prezena fostilor parteneri la nunta, sa vedem cum arata si cateva clipuri de nunta realizate de un videograf de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

3 Comentarii

Leave a Comment