Pregatiri pentru nunta. Cum te epilezi?

Sa vorbim putin despre acele pregatiri pentru nunta care ne pot da destule batai de cap. Indiferent daca esti mireasa sau ai primit invitatie la nunta, trebuie sa indepartezi parul nedorit de pe corp, pentru a putea purta fara probleme tinuta dorita. Insa cum te epilezi? Sunt mai multe metode la care poti apela. Fie alegi epilatul cu ceara, sau poate preferi sa folosesti o crema speciala, ori laserul sau aparatul de ras. In functie de metoda dorita, preturile variaza. De asemenea, trebuie sa cunosti avantajele si dezavantajele fiecarei metode pentru a lua cea mai buna decizie in acest sens. Iata ca trebuie sa cunoasca fiecare femeie.

Pregatiri pentru nunta. Tu ce metoda de epilare vei alege?

Daca alegi crema depilatoare, atunci trebuie sa stii la ce sa te astepti. Este o medota prin care poti scapa fara durere de parul nedorit. Insa, dupa folosire, firul de par va incepe sa creasca mai gros, dar si mai des. Nu este indepartata si radacina parului, ci doar ceea ce se afla la suprafata pielii. Trebuie ca inainte cu 24 de ore de folosire, sa aplici crema pe o suprafata mica de piele pentru a vedea daca iti provoaca sau nu vreo alergie. Nu uita sa citesti instructiunile cu atentie, pentru a indeparta corespunzator crema depilatoare de pe piele.

Aparatul de ras poate fi folosit pentru a scapa rapid si fara durere de parul nedorit. Totusi, ai grija, deoarece te poti rani. Este important ca inainte de a te epila sa iti uzi pielea, pentru ca firele de par sa se inmoaie. Apoi vei folosi un scrub pentru a indeparta celulele moarte. Dupa aceea poti folosi spuma de ras. Parul se va rade in sensul opus cresterii. La final, dupa ce te clatesti, vei folosi o crema hidratanta. Ai mare grija, deoarece persoanele cu pielea sensibila se pot irita cu usurinta.

Pregatiri pentru nunta

Gianni Di Natale

Epilarea cu ceara este destul de dureroasa. Dar are si unele avantaje pe care nu le poti ignora. Spre exemplu, firul de par va incepe sa creasca dupa aproape 3-4 saptamani. Deci nu vei fi nevoita sa repeti procesul prea repede. Te poti epila singura acasa, ori poti merge la salon daca nu stii cum sa procedezi. Un profesionist te va ajuta sa scapi de parul nedorit mult mai usor si poate chiar cu mai putina durere decat daca aplici aceasta metoda tu.

Si epilatorul poate fi folosit pentru a scapa de parul nedorit. Insa cere destul de mult timp. De asemenea, durerea nu va lipsi pe durata procesului de indepartare a firelor de par. In plus, trebuie sa respecti anumite reguli, cum ar fi sa faci dus inainte, pentru a-ti deschide porii. Astfel, durerea nu va mai fi la fel de intensa. De asemenea, parul nu trebuie sa fie nici prea mare, nici prea mic. Avantajul este acela ca firul de par creste mai greu, adica in aproape 3 saptamani.

Asadar, pregatirile pentru nunta pot deveni mai putin stresante acum, cand stii ce metoda de epilare vei alege. Asa ca te poti concentra asupra altor aspecte ce tin de eveniment.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment