Pregatiri pentru cununia civila

Urmeaza sa te casatoresti si nu stii nimic despre acele pregatiri pentru cununia civila? Ei bine, nu trebuie sa intri in panica. Totul va fi cum nu se poate mai bine. Organizarea este foarte importanta, la fel si comunicarea dintre partenerii de cuplu. Asadar, iata ce trebuie sa stii despre pregatirile pentru cuninia civila.

Pregatiri pentru cununia civila

Cununia civila este un pas important pe care sa il faceti in cuplu. Trebuie sa fiti pregatiti pentru asta. Dar aceasta este o alta poveste. Deci, dupa ce decideti sa va casatoriti, trebuie sa faceti pregatiri pentru cununia civila. Poate primul vostru gand este ca nu stiti cu ce sa incepeti.

Prioritate au cateva lucruri. Trebuie sa va alegeti nasii. Desigur, la cununia civila va vor fi martori, insa ei va pot fi nasi la cununia religioasa. Poate vreti sa fie aceleasi persoane.

In ceea ce priveste documentele pe care trebuie sa le depuneti la primarie, cel mai bine ar fi sa sunati acolo pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie. Pe internet gasiti datele de contact ale primariei. Astfel va asigurati ca aveti toate documentele in momentul in care depuneti actele. Trebuie sa aflati totul cu cel putin o luna inainte, deoarece va fi necesar sa mergeti la medic si sa depuneti actele cu cateva zile inainte de marele eveniment. Deci nu asteptati pana in ultimul moment.

La primarie veti stabili data si ora pentru eveniment, in functie de disponibilitate. Si, dupa ce scapati de acte, vine partea mai placuta. (Sau nu! Depinde de fiecare cuplu!). Va trebui sa gasiti o locatie pentru a servi masa si a petrece cateva ore alaturi de invitati.

Pregatiri pentru cununia civila

Easy Weddings

De asemenea, trebuie sa gasiti un fotograf pentru a imortaliza momentele de la cununie. Ati putea stabili daca doriti, sa faceti si o sedinta foto cu nasii (martorii), parintii si voi doi.

Si nu trebuie sa uitam de cumparaturi! Trebuie sa mergeti dinainte sa cautati vestimentatia pentru cuninie. Nu lasati pe ultima suta de metri deoarece atunci este posibil sa nu stiti ce sa faceti mai intai. Vreti sa va asortati sau nu? Nu este o regula intr-un sens sau altul. Procedati asa cum considerati ca este mai bine. Important este sa va simtiti confortabil in hainele pe care le veti imbraca in ziua cea mare. Daca va place ideea de a va asorta, este in regula. Daca nu, este la fel de in regula. Totul depinde numai de voi.

Buchetul este si el important. Gasiti o florarie care sa va placa (mai ales viitoarei sotii). Acolo puteti discuta si puteti stabili impreuna cu cei de la florarie ce este mai bine sa faceti, cum sa arate buchetul, tinand cont si de culoarea rochiei. Buchetul este un accesoriu deosebit, pe care probabil vei dori sa il pastrezi toata viata. Asa ca alege-l cu grija si nu tine cont de pretul pe are il are. Atata vreme cat iti place si ti-l permiti, totul va fi in regula.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment