Povesti cu mirese de cosmar. Bridezilla II

Cu siguranta ai auzit povesti cu mirese de cosmar, acele bridezilla care inainte sau chiar in timpul nuntii se transforma total devenind de nerecunoscut chiar si pentru cele mai apropiate persoane. Vestea buna este ca acest comportament de tip Bridezilla este unul reversibil, la putin timp dupa ce stresul nuntii trece, bridezilla isi revine ca prin minune, redevenind persoana pe care o cunosteai inainte. Dar dupa crizele din timpul pregatirilor de nunta toata lumea poate ierta si uita comportamentul unei bidezilla? Nu ma refer aici la usoarele crize de isterie, definite uneori drept fenomenul bridezilla, ci vorbesc despre povesti cu mirese care au reactionat in cele mai ciudate moduri posibile in preajma nuntii lor. Iata mai jos cateva povesti cu mirese, care mai de care mai de cosmar.

povesti cu mirese

povesti cu mirese

Povesti cu mirese de cosmar

Toate ne dorim nunti de poveste si ne organizam nunta pana la cele mai mici detalii. Domnisoarele de onoare devin o parte foarte importantaa a nuntii, miresele alegandu-le tinute speciale si dorindu-si sa le aiba cat mai aproape in ziua nuntii. Dar ce faci cand domnisoara de onoare si cea mai buna prietena te anunta cu cateva luni inainte de nunta ca este insarcinata? Te bucuri pentru ea, o feliciti si abia astepti sa o ai alaturi de tine, cu burtica mare la nunta. Pare un scenariu firesc, dar iata mai jos reactia unei bridezilla, care oricand poate ocupa locul I intr-un top cu povesti cu mirese de cosmar.

Povestea in cauza a fost relatata pe Facebook chiar de catre domnisoara de onoare insarcinata:

Cu aproape un an înainte de nuntă, am aflat că sunt însărcinată. Stiam ca nu pot avea copii, așa că evident că n-am planificat sarcina, însă eram extrem de fericită. I-am spus lui Kate, sperând că se va bucura pentru mine. Însă nu a fost așa, isi incepe femeia relatarea pe Facebook.
Când a aflat vestea, viitoarea mireasă i-a sugerat prietenei ei să facă avort ca să încapă în rochia de domnișoară de onoare, relateaza cei de la Fox News care au preluat imediat stirea demna de povesti cu mirese de cosmar.

Mi-a spus imediat ce a aflat  că va fi stresată fiindca eu trebuie să probez rochia după celelalte domnișoare. Urma  să nasc în aprilie, iar nunta era în iunie. Mi-a reamintit că este o nuntă fără copii, iar apoi, după ce mi-a explicat că nunta sa va fi o problema pentru mine, mi-a zis: „Nu crezi că ar fi mai bine să faci avort?”. Am crezut ca glumeste si am intrebat-o daca  își dorește să fac asta ca nunta ei să se desfășoare conform planului. Mi-a zis că îi distrug viața și apoi a sunat-o pe mama ei să încerce să mă convingă.

povesti cu mirese

povesti cu mirese

Aceasta este una din acele povesti cu mirese de cosmar, care nu contine nimic amuzant, poate doar o morala, ai grija care iti sunt prietenii adevarati. Nu cunoastem deznodamantul, dar speram ca domnisoara de onoare nu a tinut cont de sfaturile miresei disperate.

O alta intamplare, mult mai putin dramatica decat cea de mai sus, dar tot din categoria povesti cu mirese de cosmar, s-a intamplat de data aceasta direct pe Facebook. O mireasa suparata pe o parte din viitorii ivitati, a postat pe Facebook o lista cu motivele pentru care a decis sa nu ii mai invite la nunta.

povesti cu mirese

povesti cu mirese

Dacă nu ai mai fost invitat la nunta mea, unul dintre acestea este motivul:

  •  dacă te-am invitat la întâlnirile de grup şi nu ai venit niciodata
  •  daca eşti doar coleg de muncă şi nu am ieşit niciodată cu tine în afara programului
  • dacă eu am participat la fiecare eveniment la care m-ai invitat şi nu ai onorat niciodată invitaţiile mele
  • dacă am ieşit impreuna  numai în cadrul unui grup şi nu am fost niciodată prieteni apropiaţi
  • dacă  ai spus lucruri urâte despre mine
  • dacă ai fi venit numai pentru mâncare şi băutură
  • dacă te-ai căsătorit şi nu m-ai invitat, chiar dacă te consideram prieten.

Mireasa a incheiat totusi anuntul intr-o nota care lasa loc de participare celor care-si doreau cu tot dinadinsul sa participe:

Dacă nu te-am invitat şi ai de gând să vii, anunţă-mă totusi înainte.

Nu stim cat de suparati au fost prietenii, colegii sau chiar membrii familiei lasati pe dinafara cu acest anunt pe Facebook, putem doar sa ne imaginam cati au zambit la citirea anuntului.

Cu siguranta faci parte din randul mireselor care-si doresc o nunta de poveste si cele relatate mai sus raman pentru tine doar povesti cu mirese de cosmar. Pentru trailere de la nunti cu adevarat de poveste, te invit pe pagina StudioBlitz.

povesti cu mirese

povesti cu mirese

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment