Portofoliu foto video de nunta.

Portofoliu foto video de nunta. Ce inseamna si cat de important este?

Pentru ce sa ma aflu in portofoliu foto video de nunta? De-a lungul timpului am intalnit multe persoane care mi-au solicitat nepublicarea materialului filmat in portofoliu foto video de nunta. In astfel de situatii nu pot decat sa refuz colaborarea si am sa va explic de ce.
Cat este de important sa iti publici lucrarea ta fie foto sau video? Ei bine este foarte important deoarece potentialii miri se vor baza pe aceasta. Inseamna ca daca as accepta sa filmez 5-6 nunti pe anul 2014 fara sa le pot publica, ar rezulta ca se vor diminua numarul de cereri pe anul 2015 deoarece la acele 5 nunti vor fi in jur de 1000 de persoane care vor fi prezente, respectiv un numar de 200 de persoane care vor vrea sa vizualizeze evenimentul la care au participat pe internet iar din acesti 200, sa zicem ca exista undeva in jur de 5-6 miri care chiar vor vrea sa ma contracteze. Cum sa le arat nunta celor care au participat daca nu exista pe internet?.
De asemenea, cum le voi da sansa celor care m-au contractat sa isi spuna parerea de serviciile oferite daca ea nu exista pe internet? Ceea ce trebuie sa intelegeti voi, potentiali miri este ca prin portofoliu puteti vedea ceea ce am realizat inainte de nunta voastra dar si cateva opinii sau recomandari de la mirii a caror nunta a fost filmata de catre StudioBlitz.ro.

portofoliu dvd foto video nunta
Pentru mine ceea ce fac este o pasiune, nu numai un job; si imi doresc sa le ofer mirilor tot ce e mai bun, dar pentru asta cer sa nu fiu restricționat din orice punct de vedere incluzand publicarea nuntii pe internet.
Portofoliu foto video de nunta reprezinta munca unui videograf sau fotograf și este principala sursa de promovare a acestuia. Primul contact pe care il au potentialii miri cu oferta este prin intermediul Internetului. Este foarte accesibil sa studiezi oferta pietei inainte de a te intalni cu persoanele respective. De aceea portofoliu are o importanta majora in construirea unui website. Mirii trebuie sa vada munca videograf-ului de la inceput pana la momentul respectiv pentru a avea incredere in serviciile oferite. Afisarea nuntii pe Internet nu are ca scop incalcarea intimitatii unor persoane, doar promovarea videographerului pentru ca si alti miri sa poata beneficia de aceleasi servicii profesionale.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment