Poate mireasa sa poarte pantofi sport?

Am citit recent postarea unei femei de pe un grup de Facebook dedicat mireselor. Aceasta intreba daca poate mireasa sa poarte pantofi sport sau este obligatoriu sa poarte pantofi eleganti ori sandale. Ea isi dorea sa opreze pentru adidasi pentru ca, evident, sunt mult mai comozi. Raspunsurile nu au intarziat sa apara, bineinteles. Dar pana la urma cum sa fie? Cu pantofi eleganti sau sport?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Pantofi sport sau eleganti pentru mireasa?

Sa porti pantofi sport sau eleganti la nunta? Asta e intrebarea. Daca si tu iti pui aceasta intrebare, poate articolul acesta iti va fi de ajutor.

Asa cum spuneam mai sus, sunt femei care isi doresc ca in ziua nuntii sa incalte ceva comod si prefera pantofii sport in locul celor eleganti, cu toc inalt sau in locul sandalelor. Si adevarul este ca tocurile inalte si pantofii eleganti, oricat de minunat ar arata si oricat de mult ti-ai dori sa le porti, nu sunt pentru oricine. Eu asta cred. Sunt femei care prefera ca inclusiv in ziua nuntii sa incalte ceva comod in locul tocurilor. Poate pentru ca nu le reprezinta. Poate pentru comodidate. Motive se pot gasi multe.

pantofi sport

Sunt mirese care nu accepta sa nu poarte sandale sau pantofi eleganti in ziua cea mare. Si e perfect in regula. Dar sunt femei care prefera adidasii, iar acest lucru este la fel de in regula.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Adevarul este ca nu exista o regula batuta in cuie care sa le oblige pe mirese sa poarte un lucru sau altul in ziua nuntii. Fiecare femeie ar trebui sa aleaga incaltarile avand in vedere anumite criterii si mai ales tinand cont de ceea ce isi doresc. Pana la urma este nunta lor, deci ar trebui sa fie asa cum vor ele, nu?

La postarea mentionata mai sus au aparrut diverse comentarii. In timp ce unele femei sustineau ca mireasa se poate incalta asa cum isi doreste, altele spuneau ca o rochie de mireasa, eleganta, cere si incaltari pe masura. Altele spuneau ca au incaltat adidasii dupa dansul mirilor sau la ceva vreme dupa ce a inceput petrecerea. Altele poarta toata ziua incaltari sport, pentru ca oricum nu se vad pe sub rochia lunga. Altele accesorizeaza sau personalizeaza tenisii sau adidasii asa incat sa fie incaltari aparte, pentru nunta.

pantofi sport

Incurajez fiecare viitoare mireasa sa isi aleaga incaltarile pnetru ziua cea mare in functie de ceea ce simt. Daca simt ca nu li se potrivesc sandalele sau pantofii eleganti, oricat de frumoase ar fi ele in revista sau in picioarele altor femei si prefera, in schimb, tenisi sau adidasi, atunci de ce sa nu poarte asa ceva?

Nunta este despre si pentru miri inainte de orice si oricine. Asa cum sunt mirese care prefera sa poarte pantaloni in loc de rochie sau aleg o alta culoare pentru rochie in locul celebrei culori albe, atunci de ce nu ar fi in regula sa se inlocuiasca pantofii sau sandalele cu o pereche de tenisi comozi sau cu o pereche de adidasi in care sa simti ca pasesti pe niste nori pufosi?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment