Poate mama miresei sa poarte alb la nunta?

Poate mama miresei sa poarte alb la nunta? Poate ti-ai pus si tu intrebarea asta fie din curiozitate, fie pentru ca urmeaza sa fii mireasa, ori pentru ca esti mama unei viitoare mirese. Indiferent de motivul pentru care iti adresezi aceasta intrebare, raspunsul este acelasi. Iata despre ce este vorba.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Poate mama miresei sa poarte alb la nunta?

Raspunsul la aceasta intrebare nu este nici “DA”, nici “NU”. Si asta fiindca nu exista reguli batute in cuie nici intr-un sens, nici in altul. Depinde foarte multe de mireasa, de ceea ce isi doreste si de ceea ce accepta la propria nunta.

In mod normal mireasa este cea care poarta alb la nunta. Desigur, sunt mirese care doresc sa poarte si alte culori, nu neaparat alb. Drept urmare, nu ar fi o problema daca altcineva, cum ar fi mama miresei, ar purta alb la nunta.

Poate mama miresei sa poarte alb la nunta

Poate mama miresei sa poarte alb la nunta

Pe de alta parte, daca ceilalti invitati poarta alte culori la eveniment, iar mireasa va fi cea imbracata in alb, nu ar fi o idee tocmai buna ca si mama acesteia sa imbrace aceeasi culoare. Astfel amandoua ar iesi in evidenta, nu numai mireasa asa cum este firesc sa se intample. Sigur ca nunta fiicei este un eveniment important, insa este nunta fiicei, nu a mamei. Deci ultimul cuvant in aceasta privinta il va avea mireasa, nu mama acesteia. Si este de sperat si de asteptat ca mama ei sa inteleaga si sa accepte dorintele fiicei ei care pentru o zi va fi in centrul atentiei, va fi personajul principal (alaturi de sot, bineinteles) al acelei povesti in care se scrie un nou capitol al relatiei celor doi.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Poate mama miresei sa poarte alb la nunta

Poate mama miresei sa poarte alb la nunta

Exista totusi si alternative. Spre exemplu, daca ambele vor sa poarte alb si mireasa e ok cu asta, atunci pot alege nuante diferite sau modele diferite ale rochiilor, asa incat sa fie totusi clar cine este mireasa si cine nu. Daca este placerea miresei ca mama ei sa poarte alb in ziua in care se casatoreste, atunci nu este nicio problema si nimeni nu ar trebui sa intervina, sa isi spuna parerea care nu a fost solicitata. Este strict alegerea miresei si a mamei ei.

Da, in mod normal nici mama miresei, nici mama mirelui nu ar trebui sa poarte alb la nunta, insa aceste evenimente nu ar trebui sa fie, din punctul meu de vedere, despre ce este la moda si ce nu, despre reguli batute in cuie, ci despre oameni dragi, dragoste, intelegere, voie buna, emotii. Pentru ca la final lucrurile acestea conteaza si cu ele ramanem in suflet, in amintire, nu cu modul in care cineva s-a imbracat.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat raspunsul pentru intrebarea legata de tinuta mamei miresei la nunta, te invit sa accesezi si articolele de aici si de aici unde vei gasi informatii ce iti pot fi de ajutor daca esti mama miresei. Sau daca esti o viitoare mireasa si iti doresti ca mama ta sa cunoasca anumite lucruri asa incat la nunta sa nu aiba emotii foarte mari.

Sursa foto: Pexels

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment