Poate fratele mirelui sa fie cavaler de onoare?

Da, este fratele tau, dar este obligatoriu sa iti fie si cavaler de onoare in ziua in care te vei casatori cu femeia pe care o iubesti? Raspunusl este “NU!”. Fratele mirelui poate fi inclus in cadrul nuntii si in alte moduri, nu trebuie neaparat sa se gaseasca in randul cavalerilor de onoare.

Nu este obligatoriu ca fratele mirelui sa fie cavaler de onoare

Nunta este un eveniment important si pentru familia mirilor. Unele rude pot avea un rol mai important in cadrul nuntii, in timp ce altele sunt invitati si nimic mai mult. Iar asta nu este un lucru rau. Cand vine vorba despre fratele mirelui, ne asteptam ca acesta sa fie cavaler de onoare. Insa nu este o regula batuta in cuie. Daca el nu se simte confortabil sa aiba acest rol, sa fie in centrul atentiei ori nu are timpul necesar pentru a se implica asa cum se cuvine, atunci poate avea si alte roluri. Sau poate isi doreste sa faca ceva mai mult decat sa fie cavaler de onoare.

Iata ce ar putea face fratele mirelui daca nu este cavaler de onoare:

1. Ar putea fi fotograf. Daca stie sa foloseasca un aparat foto, daca ii place sa faca poze si mai ales daca nu il deranjeaza faptul ca va sta in spatele aparatului foto si nu va aparea in cadrele importante de la nunta. Este o decizie dificila insa daca are un talent innascut si doreste ca el sa fie cel ce va surprinde momentele frumoase de la nunta, atunci ai putea sa ii incredintezi rolul de fotograf. Si acelasi lucru este valabil si in cazul rolului de videograf.

2. Ar putea fi DJ sau ar putea canta la nunta voastra. Daca, de asemenea, are un taelnt in acest sens si nu il deranjeaza. Sigur ca va trebui sa petreaca mult timp repetand cantecele, pregatind playlistul si asa mai departe. Dar daca va face din tot sufletul ceea ce isi doreste sa faca, atunci cu siguranta la nunta iti va oferi cel mai frumos cadou. Este bine sa discutati inainte pentru a sublinia toate avantajele si dezavantajele unei astfel de decizii.

Poate fratele mirelui sa fie cavaler de onoare

The Groomsman Suit Brilliant Blue Suits (PRNewsFoto/The Groomsman Suit)

3. Se poate ocupa la nunta de invitati. Ii poate ghida catre locurile lor, poate fi alaturi de cei ce au nevoie de el, poate de rudele mai in varsta, de exemplu. Insa asta nu inseamna ca el nu trebuie sa se bucure de eveniment. Pur si simplu va da o mana de ajutor atunci cand este cazul, asa incat mirii sa nu isi faca griji pentru unele lucruri si doar sa se bucure de ziua lor magica pe care au asteptat-o atata vreme si au planificat-o pana la cel mai mic detaliu.

4. Poate fi cel care va spune un scurt discurs. Desi la nuntile de la noi nu prea exista acest obicei al discursurilor, asta nu inseamna ca nu va fi o surpriza placuta pentru invitati. Daca emotiile nu ii vor sta in cale si vrea sa spuna ceva pentru voi, in prezenta celorlalti invitati, atunci nu ai de ce sa nu il lasi sa faca asta.

5. Il poti include in unele surprize pentru viitoarea mireasa sau pentru invitati. Puteti pune la cale un plan care sa fie pe placul persoanei sau persoanelor pe acce vreti sa o surprindeti sau sa ii surprindeti.

Si acum, dupa ce am aflat ce poate face fratele mirelui la nunta, sa aruncam si o privire pe StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment