Ploaie in ziua nuntii? Sfaturi pentru a-ti salva ziua nuntii

Una dintre cele mai mari termeri ale mirilor pentru ziua nuntii este, asa cum sigura ati ghicit, ploaia. Ne alegem cu grija data nuntii, sperand sa fie vreme frumoasa, dar chiar si cele mai toride zile de vara pot fi racorite de o furtuna, asta in cel mai optimist caz, fiindca stim prea bine ca si verile pot avea zile ploioase. In cazul in care iti faci nunta toamna, sau primavara, emotiile sunt si mai mari, sansele sa ai parte de o nunta ploioasa crescand. Sim cu totii ca se spuine ca plaia la nunta este semn bun, vestind beneficii materiale, dar cu toate acestea cine isi doreste o zi ploioasa? Daca totusi vremea nu tine cu tine si ziua nuntii se anunta a fi una ploioasa, priveste partea plina a paharului, ploaia poate fi plina de romantism, iar  cu putina inspiratie pozele e la nunta voastra vor fi de-a dreptul spectaculoase. Oricat de romantici ati fi, va trebui sa tineti cont de cateva aspecte, iata mai jos cateva sfaturi, de la un fotograf de nunta din Irlanda care pot transforma o zi a nuntii ploioasa intr-o bucurie. Ploaie in ziua nuntii? Cine ne-ar putea sfatui mai bine decat un fotograf in a carui tara ploua zilnic.

Ploaie in ziua nuntii

Sursa: Shuterfly.com Ploaie in ziua nuntii

Ploaie in ziua nuntii? Sfaturi pentru a-ti salva ziua nuntii

Indiferent de perioada în care te căsătorești în Irlanda sau Marea Britanie, fie ca e mijlocul lunii iulie sau mijlocul lunii decembrie, amenințarea de ploaie în ziua nunții este tot timpul.

Multe cupluri sunt nervoase de ideea de ploaie in ziua nuntiitemandu-se ca le va strica dar un fotografdin irlanda se lauda ca toate nuntile la care a participat au fot ploiopase si cu toate acestea au fost cele mai frumoase nunti. Asadar, nu-i putem ignora sfaturile.

Trebuie stiut de la inceput ca nu poti face nimic pentru a opri ploaia in ziua nuntii asa ca o atitudine ostila vis a vis de ploaie nu o va face sa se opreasca. Primeste ploaia cu zambetul pe fata , restul va veni de la sine.

Ploaie in ziua nuntii

Sursa: Shuterfly.com Ploaie in ziua nuntii

  • In cazul in care prognoza anunta ploaie, tine o umbrela la indemana, asigura-te ca este o umbrela frumoasa, cu siguranta va aparea in cateva fotografii.
  • poarta un machiaj rezistent la apa, iti va fi uti nu numai in cazul picaturilor de ploaie ci mai ales in  cazul lacrimilor de fericire. Roaga makeup artistul sa foloseasca un spray de fixare a machiajului.
  • achizitionati-va dinainte mantii de ploaie frumoase, si niste geci de piele asortate pot salva situatia si pot arata foarte bine in poze.
  • pregatiti-va cate o pereche de incaltaminte de rezerva
  • pregatiti-va un kit de nunta de vreme umeda,
  • stabiliti cu organizatorii evenimentului sa puna la dispozite paturi colorate invitatilor
Ploaie in ziua nuntii

Sursa: Shuterfly.com Ploaie in ziua nuntii

 

  • daca evenimentul se desfasoara la cort si aveti la dispozitie o gradina sau o zona de relaxare in aer liber, achizitinati umbrele colorate pentru invitati. Fotografiile vor fi wow.
  • fiti flexibili privind programul din ziua nuntii, este posibil sa ploua doar cateva ore si sa planificati in acel interval evenimente care se pot desfasura in interior.
  • avei incredere i fotograf, zambiti si dansati in ploaie.
  • nu te concentra pe faptul ca ploua, concentreaza-te pe iubirea ce va leaga
Ploaie in ziua nuntii

Sursa: Shuterfly.com Ploaie in ziua nuntii

 

Trebuie sa recunoastem, fotografiile e na nunti la care a plouat sunt de-a drteptulspectaculoase. Va uram zile insorite in viata, si in mod special in ziua nuntii.  Pentru inspiratie privind serviciile foto-video de nunta, va invita in continuare pe pagina StudioBlitz.

Despre autor

C. Alina

2 Comentarii

Leave a Comment