Piese pentru o nunta de vara!

Piese prcum “Vara nu dorm” si multe altele, autohtone sau ba, ne transpun in atmosfera serena si relaxanta a zilelor si noptilor tarzii de vara. Muzica joaca un rol crucial in reusita oricarei petreceri, ajutand sa dea tonul petrecerii si sa delimiteze parcursul evenimentelor. Asa ca ai nevoie de piese care sa iti puna invitatii in miscare!

Asadar, intreaga petrecere de nunta se supune aproape in totalitate muzicii! Aceasta iti poate ridica in mai putin de 10 secunde invitatii de la mese, sau, din contra, poate avea efectul invers scontat – monotonie si plictis.

piese pentru nunta vara

Nu iti doresti sub nicio forma acest lucru, asadar am facut discutat cu maestrii de ceremonii, band-uri, DJ din tara si nu numai pentru a ne impartasi piesele care pun in miscare chiar si cea mai sobra audienta! Asadar, am pus cap la cap informatiile si am alcatuit un playlist cu cele mai efervescente piese de vara, cu care nu ai cum sa dai gres in setarea atmosferei ideale pentru nunta ta!

piese pentru nunta vara mire mireasa

Doar da-i band-ului sau DJ-ului lista de piese preferate si vei fi cu un pas mai aproape de celebrarea unei nunti cu un vibe estival!

Piese pentru o nunta de vara!

“Sitting on the Dock of the bay” , Otis Redding. Fete zambitoare, oameni ciocnind prosecco si o atmosfera de garden party- exact asa ne imaginam fundalul pentru piesa lui Otis Redding!

“Summertime”, DJ Jazzy Jeff/ Fresh Prince – un clasic pentru orice tip de petrecere estivala!

“Stir it Up”, Bob Marley – O nunta de vara, fie ea si in Romania, nu poate fi completa fara note de reggae, asadar, de ce sa nu cante chiar regele reggae, Bob Marley?

“I like it”, Cardi B – Ne imaginam aceasta piesa ca fiind una perfecta pentru un flash mob. Flashmob, spuneam? Deci nu va sta nimeni la mese, nu?

“All summer long”, Kid Rock – Piesa care va introduce lumea intr-o atmosfera relaxata, tipica unei petreceri intr-o seara placuta de vara, pe doc, chiar daca petrecerea este intr-un ballroom ultra-rafinat!

“Walking on Sunshine”, Katrina & The Waves – Aceasta e una din acele piese care te trimit direct cu gandul la soare si care iti va scoate invitatii de toate varstele pe scena!

“Dancing in the moonlight”, Toploader – reprezinta fundalul ideal pentru un dans lejer, intr-o noapte senina de vara! Daca locatia e in aer liber, buncte bonus!

“Love Someone”, Lukas Graham – Acest cantec aduce impreuna cu el o groaza de emotii, fiind ideal de un dans in doi!

“I don’t care” , Ed Sheeran feat Justin Bieber – Doi din ce mai celebrii cantareti la ora actuala intr-o singura piesa. Unde mai pui ca atmosfera creata de piesa asta e oricum, numai monotona nu!

“Vara nu dorm”, Connect-R – Piesa cu care am inceput acest articol nu mai are nevoie de nicio recomandare! Un hit din 2012 pana in prezent!

“Vino inapoi”, N&D – De la lansare si pana in prezent, aceasta piesa a dat tonuri a sute de petreceri si seri de club – o va face si la nunta ta, crede-ne pe cuvant!

“Nu-mi pasa”, Indigo – O alta piesa cu vibe retro care iti va transpune invitatii in atmosfera unei zile pe litoral!

“Sa-mi fie vara” si “Oarecare”, Smiley – Ambele piese au acea putere de a crea o atmosfera perfecta pentru o petrecere de vara!

Chiar daca unele din aceste piese iti vor parea necunoscute, daca le vei da play pe Youtube vei recunoaste instant linia melodica si nu vei putea sta locului! Da-ti seama ce impact vor avea la nunta voastra!

Daca esti interesata de subiect, te invit sa aflii mai multe detalii despre organizarea nuntilor pe StudioBlitz, ghidul tau de nunta!

Despre autor

Pricop Alexandra

1 Comentariu

Leave a Comment