Personalizarea servetelelor pentru nunta ta

Servetelele sunt necesare pentru orice eveniment la care se serveste mancare sau bautura, dar majoritatea oamenilor nu se gandesc sa foloseaca servetelele ca si decor. Servetelele pot fi mult mai mult!

teilor.ro

Pentru o nunta cu aer elegant si plina de stil, un servetel de nunta personalizat cu numele sau initialele mirilor va reprezenta un decor de nunta special si original. Aranjarea meselor de la nunta este un aspect foarte important atat pe partea de servire cat si pe partea de decor. Este bine sa eviti decorarea excesiva a mesei, dar totusi aceata trebuie sa arate elegant, iar fata de masa, servetelele si husele pentru scaune sa se potriveasca ca textura si culori.

In continuare va voi prezenta cateva detalii despre personalizarea servetelelor pentru nunta ta care cu siguranta iti vor fi de ajutor si te vor inspira. Va voi oferi informatii despre materiale, dimensiuni si cum le puteti personaliza intr-un mod placut si cat mai original.

Personalizarea servetelelor pentru nunta ta

1. Ce material alegem pentru servetele

teilor.ro

Primul pas este sa te decizi asupra materialului. Puteti alege servetele din hartie tissue, hartie uscata sau din fibre tesute. Puteti alege printarea unor servetele cu doua sau trei straturi, in functie de bugetul alocat pentru acest lucru. Ideal ar fi sa alegeti un material placut la atingere si care sa nu se rupa prea repede. Daca nu doriti niste servetele din hartie puteti opta pentru in sau bumbac si personalizate cu broderie.

Personalizarea servetelelor pentru nunta ta

Personalizare initiale

2. Ce marime alegem pentru servetele

Exista standard diferite pentru marimea servetelelor in functie de scopul pentru care sunt utilizate. De exemplu, servetelele de cocktail sunt cele mai mici. Ca si dimensiune pentru servetelele de la mesele unde se va degusta mancarea, cea mai potrivita este cea de 40 x 40 cm. Astfel vei aduce un plus de delicatete meselor asezand alaturi de tacamuri niste servetele personalizate intr-un mod placut.

Personalizarea servetelelor pentru nunta ta

Personalizare servetel initiale

3. Cum sa personalizam servetelele

teilor.ro

Aceasta poate fi partea dificila. Cum personalizezi servetelul? In primul rand, gandeste-te daca vrei sa il personalizezi cu o imagine, un citat, initiale sau o combinatie dintre acestea. Pentru nunta o idee foarte buna este sa printati pe servetele initialele voastre impreuna cu un citat despre casatorie sau iubire. Inscriptionarea se poate face cu orice culoare, dar cea mai potrivita este auriul sau argintiul. Totusi daca aceste culori nu se potrivesc cu nuantele decorului nuntii tale, incearca ceva care sa asemene acestora si sa se potriveasca cat mai bine.

Personalizarea servetelelor pentru nunta ta

Personalizare servetel

Fie amplasate la receptie sau pe mese acestea vor oferi o imagine ingrijita si eleganta a evenimentului. Cu siguranta servetelele personalizate pot fi pastrate si peste ani ca si amintire de la cea mai importanta zi din viata ta!

Daca doresti sa personalizezi servetelele pentru nunta ta, iti recomandam Pixartprinting, AgaMedia sau PersonalizariCadouri

Despre autor

A Anca

Leave a Comment