Pentru cei care sufera din dragoste

Sa iubesti si sa ti se franga inima din iubire doare al naibii de tare. Ma intreb daca este cineva care nu a trecut prin asta macar o data. Pare ca iti fuge lumea de sub picioare, ca te-ai spart in mii sau milioane de bucati si ca nu o sa te mai aduni niciodata, crezi ca nu vei mai putea iubi pe altcineva si poate e mai bine asa, ca sa nu mai treci din nou prin durerea aia ca iti seaca ochii de lacrimi si nu ai ce sa faci decat sa o traiesti, sa o lasi sa doara pana cand o sa dispara putin cate putin. Pentru ca da, in timp durerea aia dispare, o sa iubesti din nou, o sa te ridici din pat intr-o dimineata si o sa tragi draperiile, o sa zambesti cand o sa privesti rasaritul cu o cana de cafea aromata si calduta intre palme si o sa simti ca aia e prima zi din restul vietii tale. Pentru cei care sufera din dragoste nu este usor, desigur, nu are cum sa fie din prima clipa in care relatia s-a terminat, partenerul de viata a plecat, iar totul pare ca este cu susul in jos, ciudat, nelalocul lui.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Pentru cei care sufera din dragoste mai spun că…

Sa fii om inseamna sa iubesti. Sa fii om inseamna sa suferi din iubire. Sa fii om inseamna sa ranedti si sa fii ranit. Fara intentie, sigur, dar asta se intampla chiar si cand facem parca si imposibilul pentru a evita totul.

Pentru cei care sufera din dragoste

Cand scriam randurile de mai sus, mi-am amintit de aceasta melodie. Poate nu e genul vostru, nici nu trebuie sa fie. Dar ascultati versurile de la inceput, daca nu le stiti deja: Nu e, nu e, nu e, nu e nimeni care sa nu fi iubit / Nu e om, nu e om, nu e om sa nu fi suferit / Poate, poate, poate, poate, poate in dragoste ai sa te ranesti / Dar fara ea, fara ea, fara ea nu poti sa traiesti.

Da, nu poti sa traiesti fara sa iubesti, ca doar nu ai inima de piatra! Si cred ca si o inima de piatra poate invata sa iubeasca, avem dovada in atatea povesti si filme. Poate sunt ele fictiune, dar au un sambure de adevar in ele cu siguranta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Pentru cei care sufera din dragoste

Pentru cei care sufera din dragoste spun ca suferinta aceea ii poate invata ceva. Poate nu vad asta in timp ce o traiesc, dar dupa ce se elibereaza din lanturile ei, vor vedea mai bine totul. Aveti rabdare cu voi, vorbiti cu oameni in care aveti incredere, cereti ajutorul unui psiholog daca aveti nevoie. Fiecare trece peste acea durere din iubire in felul lui, in ritmul lui. Nu cred ca exista o reteta magica. Dar stiu sigur ca exista viata dupa despartire, dupa suferinta din dragoste. Dar pana atunci, aveti liber la mancat inghetata, la plans la filme romantice, oricat de slabute ar fi ele. Dupa ce treceti peste despartire si o sa fiti din nou cu chef de glume, o sa faceti poate glume pe seama unor astfel de filme.

O sa fiti bine, veti vedea. O sa fie bine.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment