Pe cine inviti la nunta?

Cand organizezi marele eveniment, te intrebi pe cine inviti la nunta. Sa faci lista cu numele invitatilor este una dintre cele mai dificile sarcini. Asta deoarece vei dori sa inviti cat mai multe persoane. Vei dori ca toti cei dragi sa iti fie alaturi in momentul in care spui “DA!”. Insa asta nu este tot. Vei observa ca vor fi unele persoane care vor dori sa aiba un cuvant de spus in legatura cu lista cu numele invitatilor. Ce faci in astfel de cazuri? Pentru ca, daca ii vei lasa pe toti sa iti sugereze anumite persoane care vor lua parte la nunta, vei obnserva ca numarul invitatilor va creste considerabil. Si poate nu iti doresti o nunta la care sa participe atat de multe persoane. Asadar, pe cine inviti la nunta si pe cine lasi sa iti sugereze invitati?

Pe cine inviti la nunta?

Mirele si mireasa sunt cei care decid cine poate veni la nunta si cine nu. Asta deoarece este nunta lor si ei trebuie sa fie cei care au ultimul cuvant de spus. De asemeena, este bine ca si parintii mirilor sa faca anumite sugestii. Ar fi bine daca mirii vor alege 50 % dintre invitati, in timp ce parintii fiecaruia vor alege 25 % din numarul invitatilor. Asta deoarece este un eveniment important si pentru ei, motiv pentru care vor dori ca la nunta sa ia parte si anumite persoane care conteaza pentru ei. Insa situatia poate deveni un pic mai complicata daca parintii mirilor se implica financiar in organizarea nuntii. In astfel de cazuri, cei doi s-ar putea simti obliogati sa invite anumite persoane doar de dragul parintilor. Si astfel sa renunte la propriii lor invitati. Cel mai bine ar fi sa discute cu parintii si sa ajunga la un numitor acomun astfel incat toata lumea sa fie multumita. Este nunta lor, asa ca, desi primesc ajutor financiar din partea parintilor, ar trebui, totusi, sa fie ei cei care decid cine poate veni la nunta si cine nu.

Pe cine inviti la nunta?

iStock

Asa cum spueam mai sus, si pentru parinti nunta voastra este un eveniment important. Asa ca, desi nu esti cea mai buna prietena cu prietena mamei tale, daca ea isi doreste ca aceasta sa ia parte la eveniument, poate ar trebui sa intelegi si sa ii trimiti si ei o invitatie. De asemenea, daca parintii mirelui vin cu anumite sugestii pentru lista cu invitati, inainte de a respinge ideile acestora, gandeste-te ca si partenerul tau de cuplu a acecptat invitatii propusi de parintii tai. Asa ca ar fi corect din partea ta daca si tu i-ai accepta pe ceilalti.

CITESTE SI: Ce nu le place invitatilor la o nunta
CITESTE SI: Ce le place cel mai mult invitatilor la nunta

Pe cine inviti la nunta?

Catering By Design

Dar, pe langa miri si parintii acestora, mai poate cineva sa sugereze nume pentru lista invitatilor? Ei bine, ar fi mai bine daca nu s-ar intampla asta. Se vor aduna prea multe persoane. Iar daca bugetul nu va permite sau daca va doriti o nunta mai simpla, cu mai putini invitati, ar trebui sa le comunicati si celorlalti lucrul acesta. Ar trebui sa inteleaga.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment