Pe cine invit la nunta?

Lista cu invitatii pentru nunta nu este chiar atat de usor de facut. Sunt multe lucruri pe care viitorii miri trebuie sa le aiba in vedere. Totusi, daca vor tine cont de cateva lucruri nu va fi chiar atat de dificil ca la final sa creeze acea lista si sa stie ca aceia sunt oamenii pe care ii vor alaturi in ziua aceea atat de importanta pentru ei. Te intrebi „Pe cine invit la nunta?”. Daca intampini probleme in acest sens, noi iti venim in ajutor cu cateva sfaturi. Speram sa iti fie de ajutor.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Pe cine invit la nunta?

Inainte de a finaliza lista sau chiar inainte de a incepe sa scrie numele tuturor persoanelor care vor fi invitate la marele eveniment, viitorii miri ar trebui sa isi puna cinci intrebari:

1. Am intalnit vreodata persoana aceasta? (Poate parea ciudata intrebarea, dar sa nu uitam ca si parintii vor dori sa invite unele persoane si este posibil ca mireasa, de exemplu, sa nu cunoasca verisoara vecinei prietenei din copilarie a mamei mirelui.)

Pe cine invit la nunta

Pe cine invit la nunta

2. Eu am fost la nunta lor? (Poate fi si aceasta o intrebare relevanta avand in vedere ca unele persoane nu vin la nunta ta daca tu nu ai fost la a lor, iar tu nu stii daca e cazul sau nu sa inviti oamenii la nunta carora dintr-un motiv sau altul tu nu ai luat parte.)

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

3. Cand ne-am vazut ultima data? (Daca vorbim despre o prietena din copilarie cu care nu ai mai vorbit de ani buni sau de vreo ruda indepartata pe care ai vazut-o prima si ultima data cand aveai 10 ani, atunci poate nu e cazul sa vina la nunta decat daca exista alte motive pentru care acestia vor fi, totusi, invitati.)

4. Petrec zilele de nastere sau sarbatorile cu ei? (Daca sunt prezenti si in zilele importante din an alaturi de tine, de voi, atunci nu au cum sa lipseasca de la nunta. Daca, pe de alta parte, va vedeti rar si nu sunteti atat de apropiati, iar lista voastra cu invitati poate contine numai un anumit numar de oameni si chiar trebuie sa mai taiatei de pe lista cateva persoane, atunci si aceasta intrebare iti poate fi de folos.)

Pe cine invit la nunta

5. Au o influenta pozitiva in viata mea? (Daca vorbim despre oameni toxici, pe care simti ca trebuie sa ii inviti din politete sau din obligatie, insa ai prefera ca in ziua nuntii sa nu fie acolo avand in vedere ca nu au o influenta pozitiva asupra ta, poate, totusi, exista vreo modalitate prin care sa scapi de obligatia aceea.)

Sigur ca si parintii vostri vor dori sa invitati unele persoane. E posibil ca la nunta sa vina mai multi sau mai putini oameni decat ati estimat initial, insa atunci cand faceti lista cu invitati puteti tine cont si de unele aspecte asa incat la final sa rezulte o lista de care sa fiti multumiti si sa stiti ca mai bine de atat nu se putea.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Deci, daca va intrebati „Pe cine invit la nunta?”, raspunsul sau o parte din el se afla in randurile de mai sus.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment