Pe cine iei cu tine cand cumperi rochia de mireasa?

Cand mergi impreuna cu cineva sa cumperi rochia de mireasa, persoana respectiva sau persoanele respective ar putea face experienta sa fie una frumoasa sau, din contra, una de care nu ai vrea sa iti amintesti niciodata. Este oricum un moment emotionant si chiar stresant pentru o femeie, iar daca peste toate aceste lucruri se mai adauga o prietena care iti spune ceva ce nu ti-ai fi dorit sa auzi, mama care are anumite idei care nu coincid deloc cu ale tale, atunci nu va fi deloc placut. Tocmai de aceea este foarte important sa stii sigur pe cine iei cu tine cand cumperi rochia de mireasa, si sa iei aceasta decizie dupa ce te gandesti bine si intorci situatia pe toate partile. Iata ce ar trebui sa stii despre acest subiect.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Pe cine iei cu tine cand cumperi rochia de mireasa? Iata ce ar trebui sa stii

Oameni prietenosi, care isi aleg cu grija cuvintele. Chiar daca nu sunt de acord cu alegerea pe care tu o faci in ceea ce priveste rochia, ar trebui sa isi aleaga cu grija cuvintele pe care ti le spun. Sa fie sinceri, dar sa isi exprime opinia cu caldura, astfel incat sa nu iti raneasca sentimentele si sa nu faca acea experienta un cosmar de care vrei sa uiti. Sigur ca multi oameni vor sa fii fericita si sa ai o nunta de vis si o rochie in care sa te simti de milioane, insa nu toti oamenii stiu cum sa iti vorbeasca astfel incat sa nu iti raneasca sentimentele.

Pe cine iei cu tine cand cumperi rochia de mireasa

Pe cine iei cu tine cand cumperi rochia de mireasa

Alege numai cateva persoane de care te simti mai apropiata. Nu e necesar sa vina cu tine si mama, si vecina, si matusa tatalui tau si alte cateva rude cu care nu ai schimbat mai mult de doua cuvinte de-a lungul timpului. E bine sa fie langa tine in acele momente oameni care iti sunt dragi si in opinia carora ai incredere. Dar sa nu fie prea multi, pentru ca multi oameni ar putea insemna prea multe opinii, iar prea multe opinii ar putea sa creeze un haos si mai mult sa te impiedice decat sa te ajute.

Te-ai gandit ca cele mai utile si pretioase sfaturi in ceea ce priveste alegerea rochiei de mireasa ar putea veni chiar din partea unei persoane la care nu te-ai gandit initial sa o inviti cu tine atunci cand alegi tinuta pentru ziua cea mare? Poate fi chiar fratele tau cel care te poate ajuta cu un sfat sau o opinie. Sigur ca e posibil sa nu ii placa la cumparaturi, dar poate te-ar putea ajuta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Pe cine iei cu tine cand cumperi rochia de mireasa

Pe cine iei cu tine cand cumperi rochia de mireasa

Poti merge si sigura sa cumperi rochia de mireasa. Sau macar sa probezi cateva rochii. Astfel vei asculta numai ceea ce iti spune ratiunea, ce iti dicteaza inima, nu vei avea parte de critici, de persoane care incearca sa te manipuleze (chiar daca au intentii bune). Deci daca iti doresti sa mergi singura sa alegi rochia de mireasa, fa-o. Si explica-le cu delicatete celor ce voiau sa vina cu tine, de ce ai luat decizia de a merge singura.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment