Pe ce muzica dansam la nunta?

Muzica este extrem de importanta la nunta. In functie de alegerile pe care le faci, fie vei avea ringul de dans plin de invitati carora la scapara picioarele, fie va fi extrem de pustiu (una dintre temerile viitorilor miri). Nu lasa astfel de alegeri pe utlima suta de metri sau in voia sortii, nu alege cateva melodii oarecare, doar pentru a bifa inca un lucru facut pentru organizarea nuntii. Asadar, pe ce muzica dansam la nunta?

Pe ce muzica dansam la nunta?

Poti alege pentru nunta orice gen muzical, atata vreme cat va exista diversitate. Am mai spus asta si in alte articole. Am vazut ca nu este in regula sa te axezi la nunta pe un singur gen muzical. Daca la inceput invitatii nu pot sta departe de ringul de dans, la un moment dat cu siguranta vor incepe sa il paraseasca. Da, esti fanul unui anumit gen de muzica, dar nu uita ca trebuie sa tii cont si de ceilalti. Nu ii pune sa danseze pe melodii care seamana una cu cealalta. Nu este in regula sa faci asta. Sau poate consideri ca acel gen muzical ales de voi pentru nunta este perfect pentru acel eveniment. Si da, poate este, insa nu uita ca orice gen de muzica poate fi potrivit pentru nunta. Atata vreme cat ii invita la dans pe toti cei prezenti la eveniment, totul este in regula.

Pe ce muzica dansam la nunta?

Dario Graziani Photographer

Nu ii obliga pe cei prezenti la nunta sa se ridice de pe scaun si sa se miste fara chef pe acordurile unor melodii care in realitate le iau pofta de viata. Ajuta-i pe invitati sa se distreze alaturi de tine.

Este suficient sa participe la o nunta la care se asculta muzica total nepotrivita, pentru a uita cum este sa te distrezi la un astfel de eveniment. Daca tot mergi acolo, daca tot te pregatesti pentru nunta, de ce sa nu te distrezi? Pai dai banii degeaba? Doar nu mergi la eveniment pentru a sta pe scaun toata noaptea, pentru a pleca de acolo cu dorinta de a nu-ti fi pierdut cateva ore din viata ascultand muzica de calitate indoielnica. Trebuie sa te distrezi, evident. Insa cum sa faci asta daca mirii nu fac cele mai bune alegeri in privinta melodiilor de la nunta?

CITESTE SI: Muzica de nunta – Formatie sau DJ?

CITESTE SI: Cum sa eviti greselile legate de muzica de la nunta

Pe ce muzica dansam la nunta?

POPSUGAR Australia

Dar cum stii tu, ca mire, ca muzica aleasa de tine va fi pe placul invitatilor? Simplu! Ii cunosti cat de cat pe cei pe care i-ai chemat la nunta. Pe unii poate mai mult, pe altii mai putin. Deci ar trebui sa stii cam care sunt preferintele lor muzicale. Sau pur si simplu ii poti intreba.

De muzica de la nunta depinde cat de mult sau cat de putin se distreaza invitatii. Asa ca fiti atenti ce alegeri faceti. Este vorba despre petrecerea la care invitatii vor sta cateva ore. Sau cateva minute, daca nu li se pare in regula. Si, in timp ce unele lucruri nu pot fi controlate de voi, de unele alegeri pe care le faceti depinde daca invitatii se vor distra sau nu.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

3 Comentarii

Leave a Comment