Patru incidente care te enerveaza serios la o nunta

Miresele sunt inconjurate si sustinute de cele mai bune prietene ale lor in ziua nuntii, iar unele chiar plang de fericire cand povestesc despre cum a fost aceasta zi.

Patru incidente care te enerveaza serios la o nunta

Ziua nuntii-zi speciala

Dar anumite incidente pot intrista anumite persoane. Aceste persoane pot afisa un zambet pe buze mascand ceea ce simt. In ziua nuntii tale trebuie sa acorzi o atentie deosebita domnisoarelor de onoare care te-au sustinut nu numai in acea zi ci pe parcursul intregii organizari a nuntii. Din pacate, multe domnisoare de onoare au povestit lucruri ce dovedea contrariul. Pentru a evita orice capcane dupa nunta voi enumera mai jos problemele care pot enerva serios domnisoarele de onoare in timpul nuntii. Ia in considerare aceste lucruri pentru a nu-ti face prietenele sa se simta frustrate.

Patru incidente care te enerveaza serios la o nunta

  1. Rochiile

Acesta poate fi cel mai controversat subiect de la o nunta: inevitabila rochie a domnisoarei de onoare.

Patru incidente care te enerveaza serios la o nunta

rochii domnisoare de onoare Sursa: bedroomfurniture

Miresele, evident, isi doresc ca rochiile domnisoarelor de onoare sa se potriveasca cu tema nuntii. Ingrijorarea domnisoarelor de onoare este ca nu vor arata bine in rochiile alese de mireasa. Atunci cand mireasa nu se gandeste la tipul de corp pe care il are domnisoarea de onoare, la confortul ei si la cati bani isi permite sa plateasca pentru rochie, raman in urma nuntii sentimente amare. Exista domnisoare de onoare care afirma ca rochia lor a fost intentionat aleasa urata pentru ca mireasa sa elimine concurenta. Atunci cand sunt alese domnisoare de onoare primul lucru care se discuta nu este pretul rochiei, iar ele stiu bine asta. Pentru a pastra pacea, este bine sa lasi domnisoarei de onoare o oarecare flexibilitatea in alegerea culorii, modelului si in pretul rochiei. De asemenea, domnisoara de onoare ar aprecia daca mireasa ar contribui financiar la achizitia rochiei.

  1. Pantofii

Exista vreo fata care sa nu fie pretentioasa atunci cand vine vorba de pantofii ei? Fiecare fata are in dulapul ei anumite marci, stiluri si inaltimi ale tocurilor, deci nu este de mirare daca domnisoarele de onoare doresc flexibilitate in ceea ce priveste pantofii din ziua nuntii.

Patru incidente care te enerveaza serios la o nunta

pantofi domnisoare de onoare Sursa: wedding411ondemand

Chiar daca tu vei presupune ca ele se vor simti confortabil in pantofii pe care ii alegi, s-ar putea ca de fapt nici sa nu poata merge in ei. Deci e normal ca acestea sa aiba flexibilitate in alegerea pantofilor pentru nunta, in schimb mireasa le poate pune sa aleaga intre doua culori, de exemplu maro si alb si sa le pun ape ele sa decida daca vor pantofi cu toc cui, platforme sau fara tocuri.

  1. Cereri in ceea ce priveste frumusetea

Cererile miresei asupra modului in care sa se coafeze domnisoarele de onoare sau cum sa se machieze pot fi foarte nechibzuite.

Patru incidente care te enerveaza serios la o nunta

machiaj domnisoara de onoare Sursa: divahair

Nu toata lumea arata bine cu un tip de coafura si nu toata lumea doreste sa poarte gene false. Asa cum tu doresti sa te simti confortabil in ziua nuntii si famila ta si domnisoarele tale de onoare isi doresc asta.

Patru incidente care te enerveaza serios la o nunta

coafuri pentru domnisoare de onoare Sursa: thesun.co

  1. Distanta

De multe ori mireasa are pretentia ca domnisoarele de onoare sa fie prezente la toate evenimentele importante ale nuntii, cum ar fi alegerea rochiei de mireasa, dusul miresei…etc. Daca acestea locuiesc insa in alta localitate decat cea in care te afli nu fi suparata daca nu pot ajunge.

Patru incidente care te enerveaza serios la o nunta

mireasa si domnisoarele ei de onoare Sursa: queenforaday

De multe ori domnisoarele de onoare se plang ca drumul pana in alta localitate ridica costuri suplimentare, iar mireasa le invinovateste ca nu au ajuns, ca acesteia nu le pasa ca efortul lor de a fi langa ea presupune timp si bani.

 

 

 

Despre autor

Good Weather

Leave a Comment