Partenerul tău este îndrăgostit de fosta iubită

Tocmai ce ai intrat într-o nouă relație și ți se pare că doar tu ești cea cu adevărat implicată? Analizează mai jos care sunt semnele care îți indică faptul că partenerul tău este îndrăgostit de fosta iubită. Da, orice persoană își amintește de vremurile trecute, de fostele relații… dar de unde știi că actualul tău iubit nu mai are sentimente pentru fosta lui iubită? Nu încerca să fii doar o consolare!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

6 semne care îți arată că partenerul tău este îndrăgostit de fosta iubită

1. A ieșit recent din relația cu fosta iubită
Îți dorești o relație serioasă sau doar o aventură? În cazul în care îți dorești o relație serioasă nu cred că el este bărbatul potrivit, iar dacă vrei doar o aventură ai venit la fix. Pune-te în locul lui sau gândește-te dacă tu ai putea începe o relație după ce tocmai ai ieșit dintr-una, mai ales dacă a fost destul de serioasă și de lungă durată. Poate el în acest moment caută o persoană pentru a-i atenua sentimentele, pentru a-l face să uite de fosta lui iubită. După o relație serioasă trebuie să treacă timp ca el să fie pregătit pentru ceva nou, nu bați din palme și a uitat-o!

Partenerul tău este îndrăgostit de fosta iubită

Pinterest

2. Toate relațiile pe care le-a avut au fost serioase
În cazul în care noul tău partener a avut numai relații de lungă durată înseamnă că este probabil ca și noua relație pe care o are cu tine să fie la fel. Asta nu înseamnă că te poți culca pe o ureche și că totul va fi cum ai sperat, pentru că e posibil să nu fie chiar așa. Sentimentele lui s-ar putea să nu fie la fel de profunde ca ale tale, poate doar vrea să petreacă mai mult timp cu cineva așa cum s-a obișnuit.

3. A rămas într-o relație de prietenie cu fosta iubită
Prietenie între doi foști iubiți? Depinde cum s-a sfârșit relația. Unele relații se termină cu certuri foarte aprinse, serioase, altele de comun acord. În timp ce unii nu vor să mai știe nimic despre fostul partener, alții rămân foarte buni prieteni și vorbesc destul de des. Ți-ai dori să știi că vorbește zi de zi cu fosta iubită sau să se mai întâlnească cu ea din când în când? Nu ar fi prea plăcut.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Partenerul tău este îndrăgostit de fosta iubită

Pinterest

4. Încă mai are lucruri care aparțin fostei iubite în casa lui
Să intri în casa noului tău iubit și să găsești tot felul de lucruri de-ale fostei sale iubite, printre care și poze cu ei doi… nu îți pică deloc bine. O să te întrebi dacă ei doi chiar s-au despărțit… În acest caz s-ar putea ca el să nu își dorească să renunțe prea curând la amintirile relației care tocmai s-a încheiat.

5. Sexul este cel care îl interesează în mod special
În loc să vă cunoașteți mai bine din punct de vedere emoțional, sexul este cel care domină? Probabil reprezinți doar o consolare, așa că încearcă să afli asta cât mai repede.

Partenerul tău este îndrăgostit de fosta iubită

Pinterest

6. Prietenii lui nu se arată prea încântați
Prietenii lui au fost martori ai iubirii dintre partenerul tău și fosta lui iubită, în plus îl cunosc puțin mai bine decât tine. Fii atentă și vezi dacă ești în relația potrivită!

Acestea au fost câteva semne care îți pot indica faptul că partenerul tău este îndrăgostit de fosta iubită în continuare, că el încă nu a trecut peste acea relație. Este normal! Nu te aștepta ca după 2 luni de la despărțire să se simtă disponibil pentru o nouă relație. Timpul le rezolvă pe toate! Ți se pare că partenerul tău este îndrăgostit de fosta iubită? Află din timp!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

În continuare te invit pe pagina StudioBlitz pentru vizionarea unor clipuri de nuntă inspiraționale.

Despre autor

Ana

Adauga un comentariu

Leave a Comment