Pantofii mirelui

Pantofii mirelui

Ti-ai ales costumul de nunta, dar  inca nu te-ai hotarat asupra pantofilor pe care ii vei purta? Adevarul este ca nu este o alegere usoara nici in ceea ce priveste costumul, dar nici pantofii mirelui. Daca intr-un articol anterior am vrbit despre costumul mirelui, azi ne-am hotarat sa venim in ajutor cu cateva sfaturi si pentru pantofii mirelui.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

www.ginere.ro

pantofii mirelui

Este gresit sa credem ca mireasa este cea mai importanta in ziua nuntii si ca toata atentia va fi indreptata catre ea. Intotdeauana femeile au fost mai atente la vestimentatie decat barbatii, insa sa nu uitam ca este nunta voastra, a miresei si a mirelui, asadar amandoi sunteti la fel de importanti, iar ochii invitatilor vor fi cu siguranta indreptati catre voi ca si cuplu, ci nu numai catre mireasa. Ce trebuie sa se  ia in calcul atunci cand si unul si altul aleg pantofii, este faptul ca in comparatie cu pantofii miresei, care pot fi cumva ,,ascunsi”, pantofii mirelui se vad si nu pot fi ascunsi sub nici o forma.

Asadar, sa vedem care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmzi tu, atunci  cand alegi pantofii mirelui:

Nu uita sa ai costumul la tine– Daca ai cumparat deja costumul de nunta, nu uita sa-l iei la tine pentru a face o proba atunci cand alegi pantofii mirelui. Acestia trebuie sa se potriveasca  cu acel costum pe care ai ales sa-l imbraci in ziua nuntii. A se potrivi nu inseamna ca trebuie neaparat sa fie de aceeasi culoare.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ocupate-te din timp de acest lucru – Nu astepta sa-i cumperi cu cateva zile, o saptamana inainte de nunta pentru ca daca ziua nuntii va fi prima in care vei incalta pantofii mirelui, risti sa te alegi cu rani la picioare care iti vor strica ziua si buna dispozitie. Cumpara-i cu doua- trei luni inainte de ziua cea mare si incearca sa-i ,,probezi” cat de des poti pentru a te asigura ca nu iti vor da batai de cap mai tarziu.

apkxda.com

pantofii mirelui

Cureaua, are si ea un rl important in alegerea pantofilor– Asa cum am mai spus nu doar mireasa trebuie sa fii atenta la toate detaliile atunci cand face alegeri. Asorteaza-te si nu uita ca si cel mai mic detaliu care pentru tine nu conteaza, altii il vor observa si /sau critica. Ai grija ca nuanta pantofilor sa se regaseasca si la culoarea pe care ai ales-o. Daca pantofii nu trebuie sa fie de aceeasi culoare cu costumul, ei bine, cureaua trebuie sa se asorteze cu pantofii.

N=ai sa crezi, dar pantofii mirelui merita mai multa atentie– Da, pantofii mirelui conteaza mai mult decat pantofii miresei pentru ca spre deosebire de aceasta tu nu poti sa-i ascunzi. Pantofii miresei aproape ca nici nu se vad de sub rochie( depinde si de lungimea rochieie), in timp ce pantofii tau vor fi admirati la fiecare pas pe care il vei face alaturi de aleasa ta.

Conteaza culoarea? – conteaza, dar asta o pot spune cel mai bine cei specializati in acest domeniu, insa ce stim noi cu certitudine este ca nu vei da gres daca vei alege pantofii de culoare neagra. Cu negru se stie ca nu vei da gres in nici o situatie, cat despre model lasam designerii sa se pronunte. Ideal ar fi sa fii in pas cu moda, dar mai ales sa alegi pantofii care ti se potrivesc si in care te simti cel mai confortabil.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
www.viitoaremireasa.ro

pantofii mirelui

Noi va  dorim o nunta frumoasa si casa de piatra!

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Adauga un comentariu

Leave a Comment