Pantofi negri pentru domnisoarele de onoare?

Dupa ce ai ales domnisoarele de onoare, urmatorul pas este sa stabiliti ce vor purta la nunta. Dupa aceea, trebuie sa alegeti si pantofii. Iar lucrul acesta nu este intotdeauna usor. Asa ca, daca inca nu ati decis care sunt pantofii ideali pe care ii vor purta la eveniment, atunci ati putea alege pantofi negri. Sunt mai multe beneficii, Mai jos le vei gasi pe cele mai importante.

Pantofi negri pentru domnisoarele de onoare?

Domnisoarele de onoare pot incalta pantofi negri la nunta ta. Sunt mai multe motive pentru care ati putea alege o astfel de culoare. Iata care sunt cele mai importante dintre ele.

1. Nu trebuie sa iti faci griji ca nu se asorteaza cu rochia. Singurul detaliu la care trebuie sa fiti atente este ca acea nuanta de negru sa nu mearga usor spre maro. Insa, daca veti alege nuanta potrivita, atunci cu siguranta nu trebuie sa va faceti griji. Se vor potrivi cu tinuta domnisoarelor de onoare si o vor completa.

Pantofi negri pentru domnisoarele de onoare?

Pantofi negri pentru domnisoarele de onoare?

2. Exista mai multe modele. Chiar daca va opriti asupra acestei culori, nu trebuie sa credeti ca optiunile voastre sunt limitate. Exista foarte multe modele. De asemenea, inaltimea domnisoarelor de onoare trebuie sa fie luata in considerare. Daca unele dintre ele sunt mai scunde, in timp ce altele sunt mai inalte, atunci poate gasiti o solutie astfel incat la nunta toate sa aiba inaltimi asemanatoare. Poate cele inalte vor purta pantofi fara toc, in timp ce cele mai scunde vor opta pentru tocuri.

3. Va puteti incadra in buget. Pantofii pot avea preturi diferite, in functie de materialul din care sunt confectionati. Asa ca lasa-le pe domnisoarele de onoare sa aleaga ceea ce vor purta, astfel incat sa se incadreze in bugetul alocat nuntii. Nu le impune sa faca unele cheltuieli suplimentare, sa scaoata din portofel mai multi bani decat isi pot permite pentru a achizitiona pantofii.

Pantofi negri pentru domnisoarele de onoare?

Pantofi negri pentru domnisoarele de onoare?

CITESTE SI: Rochia domnisoarei de onoare. Cele mai frumoase culori

CITESTE SI: De ce sa renunti la domnisoarele de onoare la nunta

4. Ii pot purta din nou. Pentru ca pantofii negri sunt potriviti pentru mai multe tinute, atunci cu siguranta domnisoarele de onoare vor incalta din nou pantofii pe care i-au purtat la nunta ta. Ssa ca, desi vor investi o anumita suma de bani, vor avea certitudinea ca banii nu au fost irositi. Vor putea purta pantofii si cu alte ocazii.

5. Sunt eleganti. Pantofii negri sunt eleganti. Asa ca de ce sa nu aveti in vedere lucrul acesta atunci cand va opriti asupra culorii acestora? Si ar putea fi o idee buna daca domnisoarele de onoare vor purta si rochii negre. Atata vreme cat sunt elegante, nu ai de ce sa iti faci griji. Desigur, daca tu, in calitate de viitoare mireasa, nu consideri ca negrul este o culoare ideala pentru nunta ta, atunci spune-le domnisoarelor de onoare. Pot alege alte rochii, in alte culori. Se vor potrivi oriucum cu pantofii negri, sau cu sandalelel de aceeasi culoare.

Asadar, domnisoarele de onoare ar putea purta pantofi negri la nunta. Asta deoarece culoarea are mai multe beneficii, dupa cum am vazut mai sus.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment