Panica înainte de nuntă

Panica înainte de nuntă nu este un subiect străin pentru nimeni, din contra, mulți dintre noi am auzit despre asta măcar o dată și tocmai din acest motiv, vom dezvolta acest subiect.

teilor.ro

Căsătoria este un angajament pe termen lung, asta asta ne poate speria și, exact atunci când nu ne așteptăm, mintea noastră poate intra în alertă. Dacă nu ne vom înțelege? Dacă nu mă va respecta? Dacă vom divorța? Dar îl iubesc măcar? Oare partenerul mă iubește cu adevărat? Așa se face că, cu câteva zile înate de marele DA, când toate sunt deja pregătite, se poate instala panica înainte de nuntă.

Panica înainte de nuntă este normală

Din cauza agitație și a oboselii, putem înțelege greșit anumite gesturi făcute de către partener, sau pur și simplu, cuplurile care au divorțat sau poveștile triste ale celor din jur ne pot copleși. La asta, se adaugă și nevoia de a ne proteja și rezultă acel episod în care ne încuiem în baie și ne punem pe plâns. Nu mai suntem siguri că vrem să ne căsătorim și totul pare greșit. Acesta este panica înainte de nuntă.

Panica înainte de nuntă

Panica înainte de nuntă

Va invit să citiți și aceste articole: Cum menținem flacăra aprinsă; Reguli în primul an de căsnicie.

teilor.ro

Exceptând cazurile în care este vizibil că relația este predestinată unui eșec, toate celelalte cazuri sunt doar episoade trecătoare. Este vorba despre frica de nou, iar mintea noastră o poate percepe ca un pericol, iar asta este perfect în ordine, dacă știm cum să destionam această situație. Panica înainte de nuntă este normală, important este să știm cum să ne descurăm în acel moment.

Revenind la siuațiile în care toate semnele duc către un eșec, vă recomand acest articol, unde puteți citi totul despre anularea unei nunți.

Cum învingem panica înainte de nuntă

Dacă avem de-a face cu panica înainte de nuntă, trebuie să ne liniștim puțin și să o calculăm la rece. În primul rând, trebuie să ne gândim la motivele pentru care am ales să facem acest pas. Iubire, respect, dorința de a ne întemeia o familie. Da, mereu există riscul ca ceva să nu meargă, dar asta ar însemna că nimeni nu ar mai face nunta. Putem să o luăm și în procente. Cât la sută ne este mai bine cu omul de lângă noi și cât la sută ne este bine singuri? Și tot așa. Le putem pune și pe hârtie.

www.dozadesanatate.ro

www.dozadesanatate.ro

În momentul la care vom conștientiza că frica noastră este neîntemeiată, ne vom liniști. Vom înțelege că de vină pentru panica înainte de nuntă este stresul la care am fost supuși, odată cu organizarea nunții. În fond, nu este nimic greșit în faptul că am făcut o reevaluare a relației noastre. Despre acest subiect mai puteți citi aici.

teilor.ro

Acestea fiind spuse, nu trebuie să vă lăsați intimidați de acest mic monstru, panica înainte de nuntă și vă cântăriți bine situația. În plus, cu cât gândiți mai rațional și băgați la înaintare zecile sau sutele de avantaje pe care le veți avea după nuntă, cu atât mintea voastră va percepe semnalul mai repede și va alunga panica înainte de nuntă.

Despre autor

M Olga

3 Comentarii

Leave a Comment