Organizarea nuntii pentru profesori

A inceput anul scolar, asa ca, pe langa programul incarcat de cursuri si corectarea lucrarilor, trebuie sa mai organizezi si nunta. Daca esti profesoar, nu inseamna ca nu te poti ocupa si de organizarea evenimentului. Nu intra in panica! Suntem aici pentru a-ti veni in ajutor. Iata ce trebuie sa stii despre organizarea nuntii pentru profesori.

Organizarea nuntii pentru profesori

Cum alegi data nuntii? De cele mai multe ori, profesorii aleg data nuntii intr-o zi de vara. Motivele sunt evidente. In acea perioada este vacanta de vara, deci nu trebuie sa isi mai faca griji ca in zilele urmatoare trebuie sa lucreze. Insa, daca vreti sa aveti nunta intr-o zi de primavara ori toamna, nu trebuie sa lasati locul de munca sa stea in calea acestui vis. Pur si simplu organizati evenimentul astfel incat sa aiba loc in perioada vacantelor mai scurte. Ori chiar si la sfarsitul unei saptamani de scoala. Desigur, dupa nunta trebuie sa te intorci la cursuri, ceea ce inseamna ca luni vei face fata provocarilor din timpul zilei cu ajutorul cafelei. Iar luna de mirere poate fi amanata pana la vacanta. Nu va fi nicio problema. Asadar, data nuntii poate fi aleasa in functie de vacantele din timpul anului scolar, ori pur si simplu alegeti o zi care vi se pare potrivita, iar dupa nunta te poti intoarce la scoala. Vei fi, poate, putin obosit/a, insa asta nu inseamna ca nu vei putea face fata provocarilor care vor aparea in timpul saptamanii care urmeaza dupa marele eveniment.

Organizarea nuntii pentru profesori

Courtesy Lang Thomas Leichhardt

Pe cine inviti la nunta? Avand in vedere ca ai mai multi colegi la locul de munca, i-ai putea invita pe toti. Asta daca aveti o relatie buna, daca sunteti cat de cat apropiati. De asemenea, trebuie sa tineti cont si de localul in care va avea loc petrecerea de nunta. Va permite acesta sa aveti cat mai multi invitati? Daca va limiteaza numarul invitatilor, atunci este bine ca acestia sa fie alesi cu grija. Sunteti sau nu sunteti atat de apropiati incat sa participe la nunta? Exista o diferenta intre prieteni si prietenii de la serviciu.

CITESTE SI: De ce vrea mama ta sa te ajute sa organizezi nunta

CITESTE SI: Cum sa organizezi nunta daca esti insarcinata

Organizarea nuntii pentru profesori

Olivo Ristorante Italiano

Cum ramane cu luna de miere? Este bine sa alegeti cu grija perioada in care veti pleca in luna de miere. Avand in vedere ca veti lipsi cateva zile, este ideal ca aceasta sa aiba loc in concediu, sau in cazul profesorilor, in timpul vacantelor. Cea mai buna perioada poate fi vacanta de vara. Ori, de ce nu, vacanta de iarna. Important este sa tineti cont de zilele libere pe care le veti avea in timpul anului scolar. In felul acesta nu trebuie sa va faceti griji in privinta locului de munca si sa veti bucura amandoi de luna de miere.

Cum iti faci timp pentru a organiza nunta? Nunta nu se organizeaza in cateva zile, ci in cateva luni. Asa ca nu trebuie sa intri in panica. Desi vei avea un program incarcat, te poti ocupa de organizarea evenimentului in timpul liber. De asemenea, poti primi ajutor din partea altora. Vei vedea ca in weekend, in zilele libere ai putea vorbi cu furnizorii, poti alege localul, rochia, costumul si multe alte lucruri. Important este sa iti organizezi bine timpul si, bineinteles, sa nu intri in panica.

Si acum, inainte de a incheia materialul, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment