Organizarea nuntii pentru mirii din strainatate

Tot mai multi romani aleg sa mearga in strainatate din motive lesne de inteles. Multe cupluri se formeaza acolo sau cei care pleaca sunt deja un cuplu. Si, la un moment dat, cei doi decid ca a venit momentul sa se casatoreasca, numai ca nunta are loc, in cea mai mare a cazurilor, in Romania. Este evident ca tara natala va gazdui evenimentul, avand in vedere ca acolo se afla rudele si prietenii mirilor. In plus, aici vor avea intotdeauna sentimentul ca sunt acasa. Asa ca, imediat ce se hotarasc asupra zilei in care va avea loc fericitul evenimnt, organizarea nuntii pentru mirii din strainatate devine o prioritate pentru ei.

teilor.ro

Organizarea nuntii pentru mirii din strainatate

The Wedding Mall

Detalii despre organizarea nuntii pentru mirii din strainatate

Avand in vedere ca nu sunt in tara pentru a se ocupa de organizarea nuntii, viitorii miri ar putea avea nevoie de ajutorul uneia sau mai multor persoane de incredere pentru a pune la punct toate detaliile. Desigur, se pot ocupa si ei intr-o oarecare masura, atat cat le permite distanta. Rochia de mireasa, costumul mirelui, alegerea domnisarelor de onoare si a cavalerilor de onoare si vestimantatia acestora, locul pentru petrecere, decoratiunile, marturiile, furnizorii, invitatiile… Sunt atat de multe lucruri de facut, iar distanta ar putea ingreuna lucrurile si de aceea este mai mult decat necesar ajutorul venit din partea unor alte persoane, apropiate, dispuse sa isi rupa cateva bucati din timpul liber pentru a face ceea ce mirilor le este greu sa faca singuri.

Organizarea nuntii pentru mirii din strainatate

Peerform

Rochia de mireasa si costumul mirelui ar putea fi luate fie din tara in care se afla cuplul, fie comandate pe internet. In acest caz, alte persoane nu se pot implica prea mult, avand in vedere ca vestimentatia trebuie aleasa in functie de caracteristicile corpului fiecaruia, dar si de preferintele lor. Aici veti gasi cateva informatii despre alegerea rochiei de mireasa. Domnisoarele de onoare, cavalerii de onoare si vestimentati acestora se stabilesc in functie de preferintele voastre, deci nici in cazul acesta nu se prea pot implica terte persoane, avand in vedere ca voi trebuie sa decideti cine va va fi alaturi in ziua in care veti spune „DA”.

Organizarea nuntii pentru mirii din strainatate

Vogue

In ceea ce priveste locatia, fie va puteti ocupa voi de acest aspect, cautand informatii pe internet si luand legatura prin telefon, e-mail sau prin oricare alt mijloc de comunicare ce va este la indemana. Sau, puteti ruga pe cineva sa se ocupe de asta, pastrand legatura cu ei prin telefon, discutand despre oferte si alte detalii. Acelasi lucru se poate intampla si cu invitatiile de nunta: fie comunicati prin diverse mijloace cu cei de la care le veti achizitiona, fie persoana sau persoanele de incredere vor face lucrul acesta pentru voi.

teilor.ro

Organizarea nuntii pentru mirii din strainatate

Dream Group

Marturiile de nunta pot fi confectionate de voi inainte de a va intoarce in tara, in timpul liber pe care il aveti, sau pot fi comandate pe internet, ori cei implicati in organizarea nuntii se pot ocupa de ele.

Sa organizezi nunta la distanta, nu este un lucru imposibil, iar cu ajutorul venit din partea altor persoane, care pot fi membri ai familiei sau prieteni foarte apropiati, veti reusi in timp util sa va organizati nunta de vis. In plus, aveti avantajul ca puteti lua legatura cu furnizorii prin diverse mijloace (telefon, internet etc.) si astfel lucrurile se vor aseza exact asa cum trebuie, iar nunta voastra va fi una de vis, ca cele de aici.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment