Organizarea nuntii nu este mereu un lucru usor. Povestea incredebila a unei viitoare mirese

Nu e un secret faptul ca organziarea nuntii se dovedeste a fi destul de dificila uneori. Sigur ca la final totul va fi bine, evenimentul va fi unul memorabil, insa din cauza stresului sau din cauza porgramului incarcat, unele viitoare mirese pot ajunge sa faca anumite lcururi incredibile.

Pentru ca organizarea nuntii a fost dificila pentru o viitoare mireasa, femeia a demisionat

O viitoare mireasa din U.K. a decis sa demisioneze deoarece nu se putea ocupa si de serviciu si de organizarea marelui eveniment. Mai mult decat atat, astepta ca viitorul sot sa isi ia al doilea job pentru a putea acoperi toate cheltuielile legate de nunta.

Initial, pvestea a aparut pe Facebook, pe un grup pentru mirese, dupa care a fost distribuita si pe Reddit. Femeia povestea ca nunta care se apropia cauza multe neintelegeri intre ea si logodnicul sau.

Organizarea nuntii

Organizarea nuntii

“AJUTATI-MA, AM NEVOIE DE UN SFAT!”, a inceput ea. “Eu si logodnicul meu avem multe probleme in acest moment, ne certam tot timpul si nu stiu ce sa fac. Am demisionat deoarece organizarea nuntii imi ocupa mult timp, iar logodnicul meu refuza sa isi caute al doilea loc de munca.”

Femeia sustinea ca a incercat sa isi gaseasca un loc de munca ce i-ar fi permis sa lucreze de acasa si astfel sa se poata ocupa si de organizarea nuntii, insa nu a avut prea mult succes in acest sens.

“El nu intelege ca nu am timp sa ma pregatesc pentru serviciu, sa merg acolo si sa fiu in alta parte pentru tot restul zilei, apoi sa ma intorc acasa. Trebuie sa fiu ACASA ca sa organizez aceasta nunta!”, s-a plans viitoarea mireasa.

Organizarea nuntii

Organizarea nuntii

Potrivit ei, facturile pentru nunta se tot adunau, ceea ce insemna ca al doilea venit era mai mult decat necesar. “Ma enerveaza ca noi platim 80.000 $ pentru nunta, iar el spune ca trebuie sa platim mai putin”, a mai spus ea. “OH, NUUUUUUU. Este nunta MEA, la care am visat din copilarie si REFUZ sa am o alta nunta cu exceptia celei la care visez.”

Si-a incheiat postarea intreband cum il poate face pe logodnicul ei sa vada lcururile altfel. “Ce s-a intamplat cu sotie fericita, viata fericita?”, a mai scris ea.

Raspunsurile celor ce au vazut postarea au fost probabil neasteptate. Multi oameni l-au sfatuit pe viitorul mire sa se gandeasca bine daca e sau nu e cazul sa se casatoreasca cu acea femeie.

Cineva i-a spus ca viata nu este un basm si nu ar trebui sa renunte la serviiul ei si sa isi oblige sotul sa lucreze ca un sclav doar pentru a impresiona cativa oameni intr-o zi. I s-a mai spus ca viitorul ei sot se poarta onorabil in ciuda celor intamplate, dar ca merita cu siguranta pe cineva mai bun.

Unele persoane nu au inteles de ce organziarea nuntii ii ocupa atat de mult timp incat nu putea sa mai mearga la serviciu. Spuneau ca stiu ca e posibil sa fie nevoie de cateva zile libere, dar situatia nu este de asa natura incat sa nu ii permita sa aiba nici macar un job part time.

Asadar, organizarea nuntii poate duce la situatii incredibile. Si acum, la final, sa accesam si pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizonare placuta!

Sursa foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

3 Comentarii

Leave a Comment