Organizarea nuntii in timpul pandemiei

Anul 2020 a fost si inca este unul la care nimeni nu se astepta, evident. Cei care si-au planificat nunta in acest an au avut fara doar si poate o surpriza neplacuta. Poate unii au fost nevoiti sa o amane, in timp ce altii au decis sa se casatoreasca insa, bineinteles, tinand cont de situatia in care ne aflam. Iata cateva lucruri pe care sa le stii despre organizarea nuntii in timpul pandemiei.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva lucruri despre organizarea nuntii in timpul pandemiei

Daca urmeaza sa te casatoresti acum, spre finalul anului, este bine sa stii cateva lucruri. Spre exemplu, trebuie sa urmaresti in permanenta ceea ce recomanda autoritatile in legatura cu astfel de evenimente. De asemenea, numarul invitatilor va fi mai mic, iar la nunta se vor respecta regulile recomandate de autoritati asa incat sa se limiteze raspandirea virusului.

Ati putea apela la ajutorul unui organizator de evenimente. Va va putea oferi optiuni, idei, cand voi va veti simti coplesiti de situatie. Nuntile te pot colesi cu toate pregatirile, iar daca mai iei in calcul si pandemia, atunci poate va veni o zi in care vei simti ca nu mai poti face fata. Atunci un organizator de evenimente iti poate oferi solutii, idei, sprijin, incurajari.

Organizarea nuntii in timpul pandemiei

Organizarea nuntii in timpul pandemiei

Este bine sa discuti si cu cei ce vor lua parte la eveniment. Roaga-i pe cei care cred ca ar putea avea virusul sa nu mai participe la nunta pentru a nu-i imbolnavi si pe altii. De asemenea ar fi bine sa poarte masca, desi unora nu le va conveni deloc situatia. Dar stii vorba aia, mai bine sa previi decat sa tratezi.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ai putea sa le oferi invitatilor posibilitatea de a paritcipa online la eveniment. Cei care sunt in categoria de risc, ori cei carora le este teama ca se vor imbolnavi, pot fi alaturi de voi, dar virtual. Va fi dificil, dar nu imposibil, desigur. Astfel, cu ajutorul tehnologiei ii veti putea avea aproape si pe cei care fizic nu pot fi acolo, langa voi.

Organizarea nuntii in timpul pandemiei

Organizarea nuntii in timpul pandemiei

Puteti lua in calcul posibilitatea de a reduce considerabil numarul invitatilor la nunta. Cei ce vor fi exclusi de pe lista trebuie sa inteleaga motivul pentru care s-a intamplat asta. Este o perioada cum nu ne-am fi imaginat vreodata ca vom trai, deci trebuie sa ne adaptam, sa ne intelegem unii pe altii, sa respectam deciziile pe care le iau mirii, fiindca le iau fortati de imprejurari si nici lor nu le este usor.

Nu uitati sa comunicati in permanenta cu furnizorii asa incat sa evitati orice fel de problema, sa tineti sub control intreaga situatie, iar nunta care are loc in conditii speciale sa se desfasoare fara evenimente care sa arunce o umbra urata asupra sa.

Asadar, daca urmeaza sa te casatoresti in 2020, ai putea tine cont de sfaturile de mai sus. Speram sa va fie de folos. Si acum, la final, va invit sa accesati si articolele de aici si de aici despre organizarea nuntii. Va puteti inspira pentru organizarea marelui eveniment, chiar daca in condiitii mai speciale.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment