Organizarea nuntii in timp util

Dupa ce ai spus „DA” in momentul in care ti-a oferit inelul de logodna, relatia voastra a trecut in etapa urmatoare. Acum, dupa ce emotiile au inceput sa mai treaca, stiti ca trebuie sa organizati impreuna nunta si nu este intotdeauna o treaba usoara. Materialul nostru referitor la organizarea nuntii in timp util te va ajuta sa iti creezi un plan, astfel incat sa nu simti ca te coplesesc pregatirile de nunta. Sa vedem cum poti organiza nunta astfel incat sa nu simti ca esti mereu contra cronometru.

Organizarea nuntii in timp util

16-12 luni inaintea nuntii

Stabiliti data nuntii. Pentru ca organizarea nuntii nu este un lucru extrem de usor, faptul ca va acordati un an sau poate chiar mai mult pentru a face acest lucru este ideal.

Stabiliti bugetul. Pentru a va asigura ca economiile voastre nu au de suferit si nu cheltuiti mai mult decat ar trebui, este bine sa stabiliti dinainte un buget.

Creati o lista cu invitati. Este important sa stiti cam cati oameni vor fi prezenti la nunta deoarece in functie de acest lucru puteti lua alte decizii, printre care si suma pe care sunteti dispusi sa o cheltuiti pentru nunta.

Stabiliti unde va avea loc nunta si faceti rezervari. Este imprtant sa faceti rezervarile la timp pentru ca va asigura ca localul ales de voi este disponibil in ziua in care va veti casatori.

Organizarea nuntii in timp util

PopSugar

Gasiti preotul care vi se pare cel mai potivit pentru a va casatori in fata lui Dumnezeu.

Gasiti un organizator de nunta care va poate ajuta sa puneti la punct nunta la care visati.

Cam asa incepe planul pentru organizarea nuntii in timp util. Sa vedem ce este de facut in continuare.

8-6 luni inaintea nuntii

Alege fotograful si videograful de nunta.

Intalneste-te cu cei de la firma de catering. Cea mai buna parte: vei gusta mancare gratuit.

Alege rochia de mireasa si costumul mirelui, pentru a avea timp sa faci eventuale modificari.

Selectati melodiile, floristii, angajati muzicienii, ocupati-va si de luna de miere (organizati-o).

Organizarea nuntii in timp util

My London Wedding Planner

4 luni inaintea nuntii

Fa-ti programare la stilist, cumpara-ti diferite accesorii precum bijuterii, pantofi etc.

Comanda tortul de nunta. Pentru ca nicio nunta nu este completa fara tort, incearca sa il comanzi cu cateva luni inaintea marelui eveniment.

3-2 luni inaintea nuntii

Ce mai putem spune despre organizarea nuntii in timp util? Cu 3-2 luni inaintea nuntii vei finaliza meniul, vei trimite invitatiile, veti cumpara inelele, organizezi petrecerea burlacilor si a burlacitelor.

O luna inaintea nuntii

Cu o luna inaintea nuntii vei stabili cum vor fi asezati invitatii la masa, veti scrie juramintele de nunta si discursurile, platiti ce mai trebuie achitat.

Organizarea nuntii in timp util

Capitol Romance

O saptamana inaintea nuntii

Pui totul la punct, va pregatiti bagajul pentru luna de miere, relaxati-va.

Cam asa arata planul care ajuta la organizarea nuntii in timp util. Daca veti tine cont de aceasta schema, atunci cu siguranta nu veti intampina dificultati. Iar acum, inainte de final, sa mai ramanem putin la subiectul care ne intereseaza, nunta, si sa vizionam pe Studioblitz cateva clipuri realizate de un videograf de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment